Mesut Özil artık asistlerini Burak Yılmaz'a yapacak! Flaş transfer

Mesut Özil'in yeni adresini duyurdular. İspanyolların geçtiği habere göre Mesut Özil, Burak Yılmaz'ın anlaşmak üzere olduğu Inter Miami'nin yolunu tutuyor. Yıldız futbolcu ABD'ye gitmeye sıcak bakarken transferin gerçekleşmesi halinde Mesut Özil-Burak Yılmaz ikilisinin göstereceği performans şimdiden merak konusu oldu.

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil'in yeni takımı belli oluyor. Ali Koç'un 'rüya gerçek oldu' sözleriyle transferini duyurduğu Mesut Özil, MLS yolcusu. Yıldız futbolcunun, Burak Yılmaz'ın anlaşmak üzere olduğu Inter Miami ile temasta olduğu öne sürüldü.

MESUT ÖZİL İLE BURAK YILMAZ TAKIM ARKADAŞI OLABİLİR

Mesut Özil ile Burak Yılmaz, Inter Miami'de buluşmaya hazırlanıyor. Lille'den ayrılıp David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami'ye gideceği öne sürülen Burak Yılmaz'ın ardından Mesut Özil de ABD ekibinin kıskacına girdi.

ABD'YE GİTMEYE SICAK BAKIYOR

İspanya'dan AS'ın haberine göre Hull City iddialarının aksine Mesut Özil ile Inter Miami'nin ilgilendiği öne sürüldü. Haber detayında Mesut Özil ile temasların başladığı ve oyuncunun da ABD'ye gitmeye sıcak baktığı kaydedildi. Transfer için nihai kararın Fenerbahçe'de olduğu bilgisi de verildi.

MESUT ÖZİL'İN FENERBAHÇE KARNESİ

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de 22 maça çıkan Mesut Özil 8 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Sarı-Lacivertlilerle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki yıldızın güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Ozan Tufan muradına eriyor! Sergen Yalçın'ın hayali gerçek oluyor

Nasıl olur! Ali Koç 10 milyon euro maaşı kabul etti! Yeni teknik direktör...

Cengiz Ünder geceye damga vurdu! Puskas ödülünü alacak gol: Açan tekrar bakıyor...