Mesut Özil affediliyor mu?

Kadro dışı bırakılan Mesut Özil'in affedildiği iddia edilse de şu anda netleşmiş bir durum yok. Her şey Başkan Ali Koç'un vereceği karara bağlı. Jesus da Mesut Özil'le ilgili gelişmeleri takip ediyor.

AKŞAM

İsmail Kartal döneminde kadro dışı bırakılan Mesut için af kararı çıkmamıştı. Hatta Jorge Jesus'un imza töreninde Portekizli çalıştırıcı, "Bu yönetimin aldığı bir karar ve ben de bu karara uyacağım" diyerek tecrübeli futbolcu konusunda izleyeceği tavrı açık açık belirtmişti.

Mesut Özil ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasında görüşmeler yapıldı. Bu konuşmalar sonrasında yıldız oyuncunun affedildiği iddia edildi. Ancak bu konuda verilmiş nihai bir karar bulunmuyor. İlerleyen günlerde yönetim Mesut için af kararı verirse, Jorge Jesus da onu tekrar değerlendirmeye alacak. Çünkü tecrübeli çalıştırıcı bu olayda söz sahibinin yönetim olduğunu söylemişti. Ancak F.Bahçe sezonu açtı ve Mesut şu anda arkadaşlarının çok gerisinde bulunuyor. Yani af kararı gecikirse, Mesut takıma döndükten sonra sahaya çıkması çok uzun bir süre alacak.