Mesut Bakkal mucizesi! Herkes ''Denizlispor düştü'' diyordu ki...

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'e elemesine rağmen TFF 1. Lig'de aynı başarıyı göstereyemen Altaş Denizlispor, Mesut Bakkal'la müthiş bir çıkış yakaladı. Uzun süredir düşme hattında yer alan Mesut Bakkal'ın Denizlispor'u son 3 maçta 9 puan alarak kurtuluş ateşini yaktı.

DHA

TFF 1. Lig'de sezon boyunca büyük sıkıntılarla uğraşan, Mesut Bakkal'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Altaş Denizlispor, hayata döndü. Aylardır küme düşme tehlikesi yaşayan Denizlispor, milli aranın ardından düşme hattındaki en önemli rakiplerinden Kocaelispor'u deplasmanda 5-1 gibi çok farklı skorla yenerken, Mesut Bakkal yönetiminde son 5 maçta 4'üncü galibiyetini aldı.

Kritik virajda rakibini Mustafa Çeçenoğlu ve Mayi'nin 2'şer, Ömer Şişmanoğlu'nun 1 golüyle dize getiren Denizlispor, bu sezon ilk kez 3'te 3 yaptı. Yeşil-siyahlı ekip, puanını 33'e çıkararak kurtuluş hattıyla arasındaki puan farkını 1 maç eksiğiyle 1 puana indirdi.

Mustafa Muhammed'le aynı uçakta gelmişti, gol krallığına gidiyor! Galatasaray'ı pişman etti

MESUT BAKKAL: "BU KADAR GOL ATMAYI BEKLEMİYORDUK"

"Atağa çıkınca golleri bulduk. Açıkçası bu kadar beklemiyorduk." diyen Mesut Bakkal, "Çok önemli bir maç kazandık. Bunun getirisini biliyoruz. Liglerin ertelenmesinden dolayı 5 haftadır maç oynamayan takım vardı. Oturduk, karar verdik; tatil mi yapacağız yoksa bu arayı iyi mi değerlendireceğiz diye. Kocaeli'ne 28 antrenman ve 3 hazırlık maçı yaparak geldik. Ligde geldiğimiz durumda izin yapmanın bize yarar getirmeyeceğini gördük ve karşılığını aldık. Bu oyun planımızı 3 hazırlık maçında denedik. Pozisyon bulmayı bekliyorduk ama bu kadar beklemiyorduk. Kalan 8, içeride 5 maçımız var. Yakaladığımız avantajı en iyi şekilde kullanmaya çalışacağız." açıklamasını yaptı.

Erman Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e şok suçlama: Mahkemeye vermezsen adam değilsin

Burak Elmas böyle çıkışmış! "Beni çocuk gibi azarlayamazsın"