Mert Müldür transferinde rakip Napoli

Trabzonspor, Mert Müldür'ü kadrosuna katmak için girişimlere başladı ancak Serie A lideri Napoli de Mert Müldür'ü transfer etmek istiyor.

AKŞAM

Lider Trabzonspor, bir yandan şampiyonluğa emin adımlarla yürürken, diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Devre arasında kadrosuna sağ, sol bek ve sağ kanat takviyesi yapmak isteyen Bordo-Mavililer, sağ bek için aradığı ismi İtalya'da buldu. Fırtına'nın hedefindeki oyuncu, milli yıldız Mert Müldür...

TRABZONSPOR'UN MERT MÜLDÜR'DEKİ RAKİBİ NAPOLI

İtalyan basına yansıyan haberlere göre; Karadeniz ekibi, Sassuolo ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçti ve bu transferde ısrarcı. Ancak "stopandgoal.com"un haberine göre; Trabzonspor'un bu transferde dev bir rakibi var: Napoli...

İtalyanlar, Sassuolo'da forma giyen Mert Müldür'ü Serie A lideri Napoli'nin de kadrosuna katmak istediğini şu sözlerle açıkladı:

"Napoli, Sassuolo'dan Mert Müldür ile çok yakında ilgileniyor ve 22 yaşındaki Türk oyuncuyu ocak ayında almaya çalışacak."

"SPALLETTI DE MERT MÜLDÜR'Ü İSTİYOR"

Mert'in menajeri Max Hagmayr da yaptığı açıklamada, "Bakalım ne olacak. Spalletti'yi çok iyi tanıyorum. O de Mert Müldür'ü istiyor" dedi.

İtalyanlar, Sassuolo'nun Mert için 15 milyon eurodan aşağı bir bonservis bedelini kabul etmeyeceğini de vurguladı.