Mert Hakan Yandaş'ın hareketini Mergim Berisha hazmedemedi, Fenerbahçe'de yumruklar konuştu!

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş ile Mergim Berisha arasında yaşananlar boyut atladı. Ziraat Türkiye Kupası'nda sahasında 10 kişilik Yukatel Kayserispor'a uzatma dakikalarında yediği golle yenilerek elenen Fenerbahçe'de maça Mert Hakan Yandaş'ın Mergim Berisha'yı yumruklaması damgasını vurmuştu. Karşılaşmanın ardından iki oyuncunun birbirine girdiği, Mert Hakan'ın Berisha'ya ''Bırakın gelsin'' dediği ortaya çıktı.

Aksam.com.tr

Mert Hakan Yandaş-Mergim Berisha geriliminde son perde... Fenerbahçe'de Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenilmesi kadar Mert Hakan ile Berisha arasında yaşananlar çok konuşuldu. Kayserispor'un 90+4'teki golü öncesi çok kötü bir kafa vuruşu yapan Berisha, hemen arkasında yer alan Mert Hakan'ın yumruklamasıyla neye uğradığını şaşırmıştı. Herkes olayın orada kapandığını düşünürken gerçeğin öyle olmadığı ortaya çıktı.

Fotospor'un haberine göre Kosovalı oyuncu, maçın ardından soyunma odasında Mert Hakan'ın üzerine yürüdü ve yumruklamaya çalıştı.

Diğer oyuncular araya girerek Berisha'yı sakinleştirmeye çalışırken; Mert Hakan'ın 23 yaşındaki futbolcuya "Bırakın gelsin" dediği ortaya çıktı. Mert Hakan'ın bu meydan okuması sonrası gerilim yatıştırılırken bu olay Fenerbahçe'de yaşandığı iddia edilen "gruplaşmanın" en somut örneği olarak kayda geçti.

Haberin devamında Mert Hakan'ın bir süredir başta Berisha olmak üzere bazı yabancı ve yerli oyuncularla sorunları olduğu belirtildi.

Bafebimdi Gomis meğer çılgın teklifi reddetmiş! Galatasaray sevgisi ağır bastı

TORRENT'İ KORKU SARDI

Öte yandan Milliyet'te yer alan habere göre, Kayserispor'un Fenerbahçe karşısındaki dirençli futbolu, Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'in korkusu oldu. Lige yeni yeni adapte olmaya çalışan İspanyol çalıştırıcı, hafta sonu oynayacakları rakibin durumunu analiz etmek üzere iki yardımcısını Fenerbahçe Ülker Stadı'na göndermişti.

Kupa maçını tribünden izleyen iki antrenör Jordi Gris Vila ve Jordi Guerrero Costa, hafta sonu karşılaşacakları rakipleriyle ilgili detaylı bir rapor hazırladı.

Anthony Nwakaeme ters köşe yaptı! Trabzonsporluların gözü kulağı bu haberdeydi

AVANTAJ VE DEZAVANTAJLAR SIRALANDI

Sarı-kırmızılı teknik kadronun, Kayserispor'un takım savunmasına dikkat çektiği öğrenildi. Fenerbahçe karşısında eksik oynamalarına rağmen dirençli bir futbol ortaya koyan rakibin kendilerine sorun çıkarabileceğine değinen yardımcılar, sarı-kırmızılıların avantaj ve dezavantajlarını sıraladı.

Ali Koç'un büyük pişmanlığı! Fenerbahçe Berisha yerine onu tercih etmişti...

Ali Koç gitti, Aziz Yıldırım geldi! Fenerbahçe'de maç sonu kaos