Mert Hakan Yandaş'a abi tavsiyesi: ''İstenmeyen adam'' oluyorsun

Beşiktaş ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından zorlu 90 dakikayı değerlendiren AKŞAM Spor yazarı Engin Verel, Mert Hakan Yandaş'a tavsiyede bulundu. Genç futbolcunun, başkan Ali Koç ve hocası İsmail Kartal tarafından defalarca uyarılmasına rağmen hızla futbol sahalarında ''istenmeyen adam'' olma yolunda ilerlediğini ifade eden Verel, ''Antipatik tavırlarla sivrilmek ona da Fenerbahçe'ye de bir şey kazandırmaz.'' dedi.

Aksam.com.tr

Beşiktaş ile Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Gergin bir atmosferde başlayan derbiye hiç şüphesiz Mert Hakan Yandaş damgasını vurdu. İstekli ve agresif tavırlarıyla dikkat çeken Yandaş, ilk yarının son dakikalarında gördüğü sarı kart sonrası cezalı duruma düştü.

Kim Min-Jae istihbaratı gündemi sarstı! Fenerbahçe'yi yıkan haber

Mert Hakan Yandaş'ın, her olayın içinde yer alan, asabi tavırlarına tepki gösteren AKŞAM Spor yazarı Engin Verel, genç futbolcuyu köşesinde uyardı. İşte Verel'in yazısının ilgili kısmı:

Maçtaki ateşli tempoya seyirci de ayak uydurdu! Sahaya atılmadık şey kalmadı. Ancak bu gerilimi en çok ateşleyenlerden birinin de Fenerbahçeli Mert Hakan olduğunu söylemek durumundayım. Başkan Ali Koç ve hocası İsmail Kartal tarafından defalarca uyarılmasına rağmen hızla futbol sahalarında "İstenmeyen adam" olma yolunda ilerliyor. Nerede olay varsa, problem varsa orada Mert Hakan var. Bu tablo sevimsiz duruyor. Futboluyla dikkat çekip, alkış almak yerine antipatik tavırlarla sivrilmek ona da Fenerbahçe'ye de bir şey kazandırmaz

ENGİN VEREL'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Öte yandan müsabakanın 45+5. dakikasında kart gören Mert Hakan, VavaCars Fatih Karagümrük karşısında forma giyemeyecek.

Rıdvan Dilmen, Ali Koç-İsmail Kartal krizini açıkladı! Meğer Jorge Jesus...

Ali Koç, Jorge Jesus'u almaya gidiyor!

Michy Batshuayi'ye maç sonu olay gönderme!