Mert Hakan Yandaş bu kez kameramanla atıştı! O sözler yayına yansıdı

Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonrası yayıncı kuruluş kameramanına gösterdiği tepki dikkat çekti. Fenerbahçeliler de dahil birçok futbolsever, Mert Hakan Yandaş'ın tavrına ateş püskürdü.

Fenerbahçe'nin tartışılan isimlerinden Mert Hakan Yandaş, Beşiktaş derbisindeki performansıyla dikkat çekti. Maça sürpriz bir şekilde ilk 11'de başlayan deneyimli futbolcu, yine maç boyunca hakeme yaptığı itirazlarla göze battı.

MERT HAKAN YANDAŞ FENERBAHÇELİLER BEZDİRDİ

Maçın 37.dakikasında yan hakeme itirazdan sarı kart gören Mert Hakan Yandaş, cezalı duruma düştü. Bu sezonki sarı kartlarının birçoğunu yedek kulübesinde gören Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçeli taraftarları adeta bezdirdi.

MERT HAKAN YANDAŞ'TAN KAMERAMANA: NE ÇEKİYORSUN!

Öte yandan Mert Hakan Yandaş 4-2 yenildikleri Beşiktaş derbisinin ardından bu kez yayıncı kuruluş kameramanıyla atıştı. Maçın tamamlanmasının ardından saha kenarında bekleyen Mert Hakan Yandaş, kendisine yaklaşan kameraya döndü ve "Ne çekiyorsun!" diyerek tepki gösterdi.

Mert Hakan Yandaş derbi sonrası en çok konuşulan futbolcular arasına girdi. Fenerbahçeliler de dahil birçok futbolsever, Mert Hakan Yandaş'a öfke kustu.

Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacağı maçta forma giyemeyecek.

*Görüntü beINSPORTS'dan alınmıştır.