Merih Demiral'ın yanına bir Türk daha! 'Yeni Modric' dediler

Ay-Yıldızlılarda takım arkadaşı olan Merih Demiral ve Orkun Kökçü, Juventus'ta mı buluşuyor? Merih Demiral'ın bonservisini elinde bulunduran Juventus'a bir Türk daha önerildi. Eski futbolcu Mohamed Sissoko, İtalyan devine Orkun Kökçü teklifinde bulundu. Unutulmaz ismin milli futbolcumuz için 'Yeni Modric' yakıştırması yapması dikkat çekti.

Ajansspor

Bonservisi Juventus'ta bulunan Merih Demiral'ın yanına bir Türk daha geliyor. Fransız eski oyuncu Muhammed Sissoko, İtalyan basını TuttoJuve.com'a verdiği demeçte, milli oyuncumuz Orkun Kökçü'nün Juventus için doğru oyuncu olduğu söyledi.

MERİH DEMİRAL'DAN SONRA ORKUN KÖKÇÜ

Orkun Kökçü'yü yakından takip ettiğini açıklayan Sissoko, ''Serie A'da oynayabilir mi'' soruna ''Benim için Juventus gibi yüksek kalitedeki bir takıma adım atmak için hazır. Eredivisie'den gelen tüm oyuncular, Serie A'da büyük etki yapıyor. Orkun da Feyenoord'un kahramanı ve bu sezon 6 gol, 8 asist yaptı." ifadelerini kullandı.

''MERKEZ VE OFANSİF ORTADA SAHADA...''

Orkun Kökçü'nün analizini yaptığı ve detaylı olarak incelediğini aktaran eski Fransız oyuncu Orkun Kökçü'nün Juventus'a transfer olması halinde hangi rolde görev alacağını da açıkladı. Sissoko, "Onu, farklı rollerde oynarken izledim. Merkez ve ofansif orta sahada benim için olumlu bir etki yarattı. Üçlü orta sahada pivot olarak mükemmel." ifadelerini kullandı.

''MODRİD, SEVİYESİNE ÇIKABİLİR''

Orkun Kökçü'nün oynadığı futboluyla genç yaşına rağmen iyi işler çıkardığını söyleyen Sissoko, genç milli oyuncumuzu Real Madrid'in Hırvat oyuncusuna benzettiğini açıklado. Sissoko, "Orkun'un, Modrid seviyesine çıkabilecek potansiyeli var" ifadelerini kullandı