Merih Demiral'ı yıkan haberi İtalyanlar duyurdu! Herkes transfer bitti derken...

Merih Demiral İtalyan basınında manşetleri süslemeye devam ediyor. Stoper arayışında olan Inter için ilk hedef olan Atalanta'nın stoperi Merih Demiral için kötü haber geldi. İtalyan devi Inter transferde sert kayaya çarptı. Detaylar haberimizde...

Stoper arayışında olan Inter'in bir numaralı transfer hedefi olan Merih Demiral için kötü haber İtalyan basınından geldi. Yaklaşık 1 ay önce Atalanta'nın 20 milyon euro bedelle Juventus'tan bonservisini aldığı Merih için Inter yaptığı girişimlerde sonuç bulamadı.

MERİH DEMİRAL'A KÖTÜ HABER

aksam.com.tr'nin La Gazzetta dello Sport'tan aktardığı haber göre; Inter, stoper için hedefinde olan Merih Demiral ve Nikola Milenkovic için girişimlerde bulundu. Milan Skriniar'ın da ayrılma ihtimali dolayısıyla bu bölge için kesenin ağzını açan Inter, yüklü ücretler karşısında geri adım attı.

aksam.com.tr'nin İtalyan kaynaklardan edindiği bilgiye göre; Atalanta, Merih Demiral için Inter'den 40 milyon euro bonservis istedi. Bu ücret karşısında şok olan İtalyan devi pazarlıkları dondurarak yönünü farklı hedeflere çevirdi. Merih Demiral ise kariyeri için yeni bir basamak olan bu fırsatı kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyor.

HENÜZ HER ŞEY BİTMEDİ

Transfer görüşmeleri her ne kadar şu an için durmuş olsa da, Inter'in Merih için girişimlerine devam edebileceği belirtilidi. Henüz 24 yaşında olan Milli stoperimiz, İtalya'da Sassuolo, Juventus ve son olarak Atalanta formalarını giyerek bu ligde ciddi bir tecrübe edindi ve adından söz ettiriyor. Bu sebeple Mavililer, Merih Demiral için fiyat düşürmeye çalışabilir.

Serie A'da toplamda 63 maça çıkan, 4 gol 4 de asiste imza atan Merih Demiral, Atalanta formasıyla tüm kulvarlarda 42, Juventus ile 32 maça çıkmış ve 20 milyon euro bedelle kiralık olarak oynadığı Atalanta'ya bonservisiyle transfer olmuştu.