Merih Demiral'a bayram ettiren transfer! Tüm dünya bunu konuşuyor

Atalanta'da Merih Demiral'ın akıbeti belirsizliğini korurken çok konuşulacak bir transfer gelişmesi yaşandı. Inter'in kıskacındaki Merih Demiral'ın takımı Atalanta, bir milli futbolcumuzu daha kadrosuna katmak üzere. İşte flaş transfer gelişmesinin detayları…

Merih Demiral'ın Atalanta'da kalıp kalmayacağı belirsizliğini korurken dünya basınında manşetleri süsleyen bir transfer gelişmesi yaşandı. İtalyan ekibinin sezon başında 20 milyon euroya tapusunu aldığı Merih Demiral'ın yanına bir milli futbolcumuzun daha geleceği ifade edildi.

MERİH DEMİRAL'IN YANINA BİR MİLLİ YILDIZ DAHA

Adı Inter'le anılan Merih Demiral'ı yakından ilgilendiren transfer gelişmesi Cengiz Ünder ile yaşandı. Marsilya'nın Atalanta'dan Ruslan Malinovskiy'i istediği belirtilirken, İtalyan ekibine takas teklifi yapıldığı ve milli futbolcumuzun önerildiği iddia edildi.

ANLAŞMA YAKIN

Atalanta'nın bu teklife sıcak baktığı kaydedilirken transferin önümüzdeki günlerde resmiyete kavuşabileceği iddia edildi. Söz konusu durumda Merih Demiral ile Cengiz Ünder yeni sezonda takım arkadaşı olacak.

Marsilya 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun sezon başında 8,4 milyon euro karşılığında tapusunu almıştı.