Nasıl olur! Merih Demiral şaşırtan rakama dünya devine: İtalyanlar bile şokta!

Merih Demiral'ın yeni adresinin neresi olacağı şekilleniyor. Atalanta milli stoperimizin satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı. Juventus da Merih Demiral'ı elinden çıkarmaya bakıyor. İşte transferdeki son dakika gelişmesi…

aksam.com.tr

Atalanta'da başarılı bir sezon geçiren Merih Demiral'ın yeni takımının neresi olacağı merak ediliyordu. Atalanta, Merih Demiral'ın 28 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı.

MERİH DEMİRAL İÇİN KESİN KARAR VERİLDİ

Serie A'yı 8. sırada bitiren Mavi-Siyahlı ekip Avrupa biletini alamazken Merih Demiral'ın 28 milyon euroluk maliyetine de girmek istemiyor. Milli stoperimizin satın alma opsiyonunun geçerlilik süresi ise 15 Haziran'a kadar devam edecek.

Son dakika transfer haberi: Ve Oğuzhan Özyakup'un yeni takımı belli oldu

JUVENTUS SATMAK İSTİYOR

Merih Demiral Juventus'a geri dönmeye hazırlanırken, İtalyan devinin oyuncu üzerindeki ilk planı da ortaya çıktı. Torino ekibi, Merih Demiral'ı satmak istiyor ancak İtalyan basınında çıkan habere göre kulüp, oyuncudan 25 milyon euroluk bir bonservis geliri elde edebileceğine de inanmıyor.

20 MİLYON EUROYA RAZI OLUNACAK İDDİASI

Merih Demiral'ın en ciddi talibi Manchester United olurken, Juventus'un 20 milyon euroluk bir teklifi kabul edebileceği Çizme basınında geniş yankı buldu. Transferin gerçekleşmemesi halinde milli savunmacımızın gelecek sezon Juventus'un hamle oyuncuları arasında yer alacağının altı çizildi.

Rüya transfer gerçek oldu! Emre Belözoğlu Süper Lig'in yıldızını kimseye bırakmadı

MERİH DEMİRAL'IN İSTATİSTİKLERİ

Atalanta formasıyla bu sezon 42 maça çıkan Merih Demiral 2 gol, 3 asistlik performans sergiledi. 24 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 30 milyon euro.

aksam.com.tr