Merih Demiral depremi! İtalya'da gündem oldu: Herkes endişeyle gelecek haberi bekliyor

Atalanta'da Merih Demiral şoku yaşanıyor! Sürpriz bir şekilde Napoli maçının kadrosuna dahil edilmeyen Merih Demiral'la ilgili bu kararın son dakikada alındığı ortaya çıktı. Milli stoperimizin kas ağrıları sebebiyle dev maçın kadrosuna alınmadığı belirtilirken, Demiral'ın perşembe günü UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde oynanacak Leipzig maçında oynayıp oynayamayacağı en geç yarın belli olacak.

Merih Demiral'ın forma giydiği Atalanta, Serie A'da dün oynanan kritik Napoli maçında rakibine 3-1 mağlup olmuştu. Merih Demiral'ın zorlu mücadelede kadroya alınmaması şok etkisi yaratırken gerçek daha sonra ortaya çıktı.

MERİH DEMİRAL'DAN GELEN SON DAKİKA HAEBERİ ŞOK ETTİ!

İtalyan basınında çıkan haberlere göre Merih Demiral maça saatler kala kas ağrıları sebebiyle kadrodan çıkarıldı. Merih Demiral'ın oynamadığı maçta Atalanta sahasında Napoli'ye 3-1 yenildi ve takım ilk 4 yarışında büyük bir darbe yedi.

LEIPZIG MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Öte yandan Merih Demiral, Atalanta'nın UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü deplasmanda Leipzig'le oynayacağı maçın kadrosunda olup olmayacağı da belirsizliğini koruyor. İtalyan medyası, Merih Demiral'ın Leipzig maçında büyük olasılıkla sahada olacağını belirtirken yine de kesin durumun en geç yarın belli olacağı belirtiliyor.

MERİH DEMİRAL'IN ATALANTA KARNESİ

Bu sezon Atalanta formasıyla tüm kulvarlarda 32 maça çıkan Merih Demiral 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi. 24 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 30 milyon euro.

Rıdvan Dilmen'in sözlerine tepki yağıyor! Fenerbahçeliler çılgına döndü

Ahmet Çakar'dan maç sonu olay iddia! Derbi tekrar edilecek mi?

Mesut Özil için veda vakti! İngiltere'den dev teklif