Mergim Berisha için veda vakti! Transferin detayları belli oldu

Mergim Berisha için ayrılık zamanı. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayacak sarı-lacivertliler transferi erkenden tamamlamak istiyor. Mergim Berisha başta olmak üzere forvetlerinden istediği verimi alamayan Kanarya, yeni golcü transferi için harekete geçti. İşte o isim ve transferin detayları...

aksam.com.tr

Mergim Berisha'nın yerine Haris Seferovic geliyor. Teknik direktörlük için Jorge Jesus ile anlaştığı iddia edilen Başkan Ali Koç, transferde de vites arttırdı. Bilhassa forvet transferine yüklenen Fenerbahçe, İsviçreli golcü ile temasa geçti.

Çılgın teklif! Fenerbahçe'den yeni Gökhan Gönül hamlesi

MERGIM BERISHA'NIN YERİNE SEFEROVIC GELİYOR

Başkan Ali Koç, 8 yıla çıkan şampiyonluk hasretini bu sezon dindirmek için gözü kararttı. Aksam.com.tr'nin Record'dan aktardığı haberine göre, Fenerbahçe Jorge Jesus ile anlaştı. Hatta Portekizli tecrübeli teknik direktör, Başkan Ali Koç'tan eski ögrencisi Haris Seferovic'in de transfer edilmesini istedi.

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberinin devamında, Benfica'nın Seferovic için 10 milyon euro bonservis bedeli istediği de ifade edildi. Ayrıca haberin devamında, bu bonservis bedelinin Fenerbahçe'ye fazla geldiği belirtilirken Benfica'nın da bonservis konusunda fiyat düşürebileceği de eklendi.

HARIS SEFEROVIC'İN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Benfica'da fazla forma şansı bulamayan İsviçreli futbolcu 15 maça çıktı. Darwin Nunez'in gölgesinde kalan Haris Seferovic çıktığı 15 maçta 5 gol 3 asistlik bir performans ortaya koydu.