Mendy tek maçta büyüledi

Beşiktaş'ı 3-0 yenen Trabzonspor'da yeni orta saha Batista Mendy'nin harika performansı dış basında da yankı buldu.

AKŞAM SPOR

Trabzonspor'un son anda Angers'ten kadrosuna kattığı Batista Mendy, Beşiktaş maçındaki performansıyla herkesin takdirini kazandı. Mücadelede ilk golün hazırlayıcısı olan Mendy'nin son golde de büyük katkısı vardı. Bir topu da direkten dönen 23 yaşındaki Fransız ön liberonun performansı Fransız basınının da dikkatini çekti.

Footmercato, "Mendy tek maçta herkesi etkiledi" başlığı ile verdiği haberin ayrıntısında, "Beşiktaş maçında herkesi şaşkına çevirdi. Cömert oynayarak iyi şutlar çekti. Haftanın takımına bile seçildi, herkesi etkiledi" ifadelerine yer verdi. 23 yaşındaki Fransız, Karadeniz ekibine 4.4 milyon euro bonservis artı sonraki satıştan % 20 payla transfer olmuştu.

NENAD BJELİCA'YA 'ALTIN' KADRO

Trabzon Teknik Direktörü Bjelica, kariyerinin en pahalı ve en geniş kadrosunu çalıştırıyor. 33 oyuncunun bulunduğu Trabzon kadrosunun değeri 129 milyon euro. Tecrübeli hocanın daha önce çalıştırdığı takımlardan bu değere en yakın takım 79 milyon euro ile D.Zagreb'di. BordoMavililer'in en değerli oyuncusu ise 18 milyon euro ile Pepe.