Menajeri açıkladı: Fatih Terim ondan memnun

Olimpiu Morutan'ın menajeri Florin Vulturar ''Galatasaray'dan ayrılması söz konusu bile değil. Fatih Terim ondan memnun.'' dedi. Morutan için çeşitli transfer iddiaları ortaya atılmıştı.

AKŞAM

Galatasaray'ın büyük uğraşlar sonunda kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan'ın devre arasında kiralık olarak takımdan ayrılacağı iddia edilmişti. Ancak 21 yaşındaki yıldızın menajeri Florin Vulturar, Rumen basınına yaptığı açıklamayla bu haberleri yalanladı.

Romanya merkezli Digisport'a konuşan Vulturar, şunları söyledi: "Olimpiu'nun Galatasaray'dan kiralık olarak dahi ayrılması mümkün değil. Türkiye'den gelen, kapsama alanı olmayan bir bilgi var. Ne oyuncuya ne de bana kimse böyle bir şey gönderdi. Kulüp ondan memnun... O ve takımın geri kalanı yüzde yüz değil. Takımla aynı fiziksel parametrelerde olmadığı doğrudur. Ancak bu olacak. Ve Fatih Terim ondan memnun."

Morutan, Kayserispor maçına yedek başlamış, Fatih Terim 21 yaşındaki oyuncuyu ikinci yarının başında oyuna almıştı. Ayrıca Morutan'a özel antrenman programı da uygulanıyor.