Galatasaray Nef'ten tozu dumana katacak transfer! Melo Trimble ve Dee Bost'tan sonra...

Melo Trimble ve Dee Bost'un ardından Galatasaray Nef bir başka yıldızı daha transfer ediyor. Pistiolis'in Melo Trimbe ve Dee Bost'lu oyun sistemiyle çıkışa geçen Galatasaray Nef yıldız basketbolcunun transferinde büyük yol aldı. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

Galatasaray Nef, Melo Trimble ve Dee Bost'lu kadrosuna takviyeler yapmaya devam ediyor. Andreas Pistiolis ile büyük bir form yakalayan sarı-kırmızılıların yeni transfer hedefi Gran Canaria forması giyen Dylan Ennis oldu.

Lionel Messi, Jürgen Klopp'un aklını aldı! Tüm dünya bu transferi konuşuyor

GALATASARAY NEF'E MELO TRIMBLE VE DEE BOST'UN ARDINDAN ÜÇÜNCÜ YILDIZ

Aksam.com.tr'nin Sports DNA'dan aktardığı habere göre; geçtiğimiz sezonu Gran Canaria'da geçiren Dylan Ennis ile Galatasaray Nef transfer görüşmelerine başladı ve bayağı da yol katetti.

Haberin devamında, sarı-kırmızılıların anlaşmaya yakın olduğu ve yakın zamanda transferi açıklayacağı da belirtildi.

Melo Trimble ve Dee Bost ile iyi bir oyun sistemi oluşturan Andreas Pistiolis, Kanadalı guardın transferiyle takımının gücünü artıracağını düşünüyor.

Miha Zajc ve Luiz Gustavo kararı kıyameti kopardı! Jorge Jesus 7 ismin bavulunu eline verdi

DYLEN ENNIS'İN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

30 yaşındaki tecrübeli guard oyuncusu geçtiğimiz sezon Gran Canaria ile Endesa'da 35 maçta forma giydi.

Dylen Ennis, İspanya Basketbol Ligi'nde forma giydiği 35 maçta 24.6 dakika ortalaması ile sahada kaldı. Kanadalı yıldız bu müsabakalarda; 14.7 sayı, 2.5 ribaund, 1.9 asist ve 1.2 top çalma performansı sergiledi.

EuroCup'ta da 19 maça çıkan Dylen Ennis, ortalama 27.5 dakika sahada kalırken; 14.6 sayı, 3.5 ribaund, 2.6 asist ve 1.3 top çalma istatistikleriyle takımına katkı sağladı.

Abdurrahim Albayrak giderayak sözleşmesini uzatmıştı! İllallah ettiren isim bavulunu topladı