Melo, Meireles‘i ezdi geçti...

Biri Galatasaray'ın dinomosu Melo, biri Fenerbahçe'nin dinomusu Meireles. Yaşları, kazandıkları para, dövme tutkuları bir birine çok benzese de performansları bir hayli farklı...

UĞUR ASARLI

TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ MELO

2011 yılından bu yana sarı-kırmızılı formayı giyen Melo taraftarın adeta sevgilisi. Bu sezon da gösterdiği performans ile fark yaratmaya devam ediyor. Zaman zaman hırçınlıkları, olay dansları ile gündeme gelen Brezilyalı saha dışında görevini eksiksiz yerine getiriyor. Galatasaray'ın ligde oynadığı 25 maçın 23'ünde forma giyen 'Pitbull' lakaplı oyuncu 1 gol 1 asist yaparken, takıma defansif katkısı da oldukça fazlaydı. Melo, Şampiyonlar Ligi'nde de 7 maça çıktı ve 1 gol attı.

ESKİ GÜNLERİNİ ARAYAN MEİRELES

2012 yılında Fenerbahçe ailesine katılan Meireles, beklentilerin hep altında kaldı. İlginç saç stili, sıradışı dövmeleri ile dikkat çeken Portekizli Chelsea'deki performansını bir türlü Fenerbahçe forması altında sergileyemedi. Son 5 maçta ilk 11'de başlayamayan Meireles, bu sezon Süper Lig'de 13 maça çıkarken gol ve asist yapamadı. Portekiz ile Dünya Kupası'na gidecek olan Meireles'in performansı otoriteler tarafondan çok eleştiriliyor.

İki yıldız oyuncuda 1983 doğumlu, Meireles yılda 3 Milyon Euro kazanırken, Melo 3.1 Milyon Euro kazanıyor....