Mehmet Ekici'nin menajeri, oyuncunun yeni adresini duyurdu

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan ve adı sık sık Süper Lig ekipleriyle anılan Mehmet Ekici'de son dakika! Tecrübeli futbolcunun menajeri, Mehmet Ekici'nin Göztepe, Hatayspor ve Kasımpaşa'dan gelen teklifleri reddettiğini belirterek oyuncunun kariyerine Almanya'da devam edeceğini açıkladı.

Mehmet Ekici transferinde resmi açıklama geldi. Bir dönem Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye olaylı bir şekilde transfer olan Mehmet Ekici, sarı-lacivertli ekipte yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü istenileni verememişti.

Yıldız oyuncunun sezon sonunda sözleşmesi sona ermiş ve Fenerbahçe'den ayrılmıştı. Yaz transfer döneminde hiçbir takımı ile anlaşmayan ve kulüpsüz kalan Ekici'nin adı Süper Lig'den birçok takım ile anılmaya başladı.

“KARİYERİNE ALMANYA’DA DEVAM EDECEK

Konuyla alakalı 30 yıl yaşındaki orta saha oyuncusunun menajeri, “Mehmet Ekici futbol kariyerine Almanya’da devam edecek. Türkiye’ye dönme düşüncesi yok. Sezon başı Göztepe’nin 800 bin Euro, Hatay’ın 1 milyon Euro vermesine rağmen bu teklifleri kabul etmedi. Ayrıca Kasımpaşa’dan gelen teklifi de geri çevirdi.” dedi.

Mehmet Ekici kulüpsüz kaldığı dönemde Alman ekibi Hannover 96'da idmanlara devam ediyordu.

(Skorer)