Mehmet Ekici, Yeni Malatyaspor'a imza atıyor

Geride bıraktığımız sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılan ve şu an boşta olan Mehmet Ekici'de son dakika gelişmesi yaşanıyor. BB. Erzurumspor'un kapısından dönen 30 yaşındaki 10 numara, bir diğer Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'a imza atmak üzere.

Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşamayan Mehmet Ekici, Süper Lig ekibine imza atmak üzere.

KARİYERİNE ALMANYA’DA DEVAM EDECEĞİ ÖNE SÜRÜLMÜŞTÜ

Fenerbahçe'deki ayrılık rüzgarına kapılan ve 4 Ağustos 2020'de kulübüyle olan sözleşmesini fesheden futbolcu, o tarihten beri Almanya'da Hannover ile antrenmanlara çıkmış, oyuncunun kariyerine Almanya'da devam edeceği iddiaları basında geniş yer almıştı.

BB. ERZURUMSPOR’UN KAPISINDAN DÖNDÜ

Şu anda serbest oyuncu statüsünde bulunan Mehmet Ekici'nin Süper Lig ekiplerinden BB Erzurumspor ile transfer görüşmeleri gerçekleştirdiği haberleri ortaya çıkmış, imzaların atılmasına az bir süre kala BB Erzurumspor başkanının istifası üzerine bu transfer suya düşmüştü.

YENİ MALATYASPOR’A İMZA ATMAK ÜZERE

Gelen son bilgilere göre Süper Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor ile transfer görüşmelerini sürdüren Mehmet Ekici'nin başkan Adil Gevrek ile birlikte görüşmeleri sürdürdüğü ve imzaların an meselesi olduğu kaydedildi.

Almanya'da daha önce Bayern Münih, Nürnberg ve Werder Bremen gibi takımlarda forma giyen, Türkiye'de ise Fenerbahçe ve Trabzonspor'un formasını terleten oyuncunun Yeni Malatyaspor'a imza atması bekleniyor.

(Skorer)