Meğer ne Allahyar ne de Zajc'mış! İşte Acun Ilıcalı'nın Süper Lig'den ilk transferi

Acun Ilıcalı transferde herkesi ters köşeye yatırdı. Fenerbahçe'den Miha Zajc ve Allahyar'ı Hull City'ye transfer edeceği öne sürülen Acun Ilıcalı'nın asıl hedefinin Fatih Karagümrük forması giyen Aleksandar Pesic olduğu ortaya çıktı. Hull City, Aleksandar Pesic için Fatih Karagümrük'e resmi teklifini yaptı.

Fenerbahçe'den Miha Zajc ve Allahyar'ı transfer edeceği öne sürülen Acun Ilıcalı'nın bir numaralı hedefinin Aleksandar Pesic olduğu ortaya çıktı. Vole'nin haberine göre Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City, Aleksandar Pesic için Fatih Karagümrük'e resmi teklifini iletti.

ALEKSANDAR PESIC'İN FATİH KARAGÜMRÜK İSTATİSTİKLERİ

Fatih Karagümrük'ün sezon başında transfer ettiği ve 2 yıllık sözleşme imzaladığı Aleksandar Pesic, bu sezon Süper Lig'de gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Ligde çıktığı 21 maçta 12 gol, 2 asistlik istatistik yakalayan 29 yaşındaki Sırp golcü, Süper Lig'in dev kulüplerinin de radarına girmişti.

Yer yerinden oynayacak! Fatih Terim'in yeni takımı...

DEĞERİNİ NEREDEYSE 3'E KATLADI

Fatih Karagümrük'te gösterdiği üstün performansla değerini bir anda yaklaşık 3'e katlayan Aleksandar Pesic'in güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Caner Erkin'in Volkan Demirel'e söyledikleri yayına böyle yansıdı! Herkes bunu konuşuyor