Ayrılığı canlı yayında açıkladı! Meğer Mesut Özil, Fenerbahçe'de bu yüzden oynamıyormuş

Fenerbahçe'de çanlar Mesut Özil için çalıyor... Sarı-lacivertliler sahasında Medipol Başakşehir'e 1-0 yenildi, lider Trabzonspor'un 20 puan gerisine düştü. Fenerbahçeli taraftarlar başkan Ali Koç'u istifaya davet ederken gazeteci Serdar Ali Çelikler, olay bir iddia ortaya attı.

Aksam.com.tr

Fenerbahçe'de çok konuşulacak Mesut Özil sözleri... Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir'e 1-0 kaybetmesinin ardından olay bir iddiada bulundu. Çelikler, Mesut Özil'in sakat olmadığını ve ilk fırsatta takımdan ayrılacağını açıkladı. Serdar Ali Çelikler, dünyaca ünlü futbolcunun forma giymemesinin sebebinin başkan Ali Koç ve yönetiminin almış olduğu bir karar olduğunu söyledi.

VOLE'deki "3. Devre" programında konuşan Çelikler, Mesut Özil'in oynamamasının sebebini yönetimin aldığı bir karar olduğunu söyleyerek, "Bel ağrısıymış geçeceksin. Ortada sakatlık yok, Mesut Özil'in ameliyatlık bir durumu yok, ilk fırsatta gidecek." dedi.

Ve Aaron Boupendza transferi için resmi açıklama geldi! Duyuru gece yarısı...

KUPA MAÇI SÖZLERİ: "HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN"

Oyuncuların bir kısmının Fenerbahçe'de oynayacak seviyede olmadığını iddia eden Serdar Ali Çelikler, "Futbolcuların bir kısmı çok havalı. İrfan Can Kahveci cam adam, yine yok; yine sakatlandı, 3 hafta yok. Geldiğinden beri 3 maçta bir sakatlanıyor. İrfan Can, Ozan Tufan gibi Premier Lig'e gitsin misal Hull City'ye gitsin de bir görelim, kıçına baka baka geri döner. Avrupa'da oynamak kolay mı gitsin de bir görelim." ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe'nin ligle işi yok, en önemli maçı salı günü oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçı." diyen ünlü yorumcu, "Fenerbahçe, o maçı da kaybederse başkan Ali Koç'u daha ciddi tepkiler bekler. O yüzden kupa maçı öncesi İsmail Kartal'dan, futbolculara; masörden, Samandıra'daki sorumlulara kadar herkesin aklını başına alması lazım." şeklinde konuştu.

Kadıköy'de tribünler tek ses: "Söylesene Ali Başkan..."

"TARAFTARLARIN ANTRENMAN BASMASI LAZIM"

"Fenerbahçe'de ne zaman antrenman basmalar bitti, gerileme başladı." diyen Çelikler, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bunu şiddet açısından söylemiyorum. Dünyanın her yerinde antrenmanlar basılır, taraftarlar gider hesap sorar. Özellikle İtalya'da çok yapılır. Lazio ve Roma kulüplerinde yapılır. Taraftarlar, futbolculara 'Ne oluyor size!' der.

Fenerbahçe'nin eski başkan adaylarından Hulusi Belgü'nün Ali Koç'a yönelik divan kurulunda sarf ettiği sözlerin doğru olduğunu söyleyen Çelikler, Koç için "Tarihin en kötü başkanı" nitelemesini yaparak "Ali Koç'ta ciddi bir 'Aziz Yıldırımlaşma' var." dedi.

Maçtan çıkarken tepkiliydi... İsmail Kartal'dan İrfan Can Kahveci açıklaması

"FENERBAHÇE'DE BÖLÜCÜLÜK HAKİM"

Fenerbahçe'de zihniyet kötü, çok ciddi bir bölücülük var." şeklinde konuşan Çelikler, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bölücü bir zihniyet hakim. Bu zihniyet çok tehlikeli. Fenerbahçe'de bu zihniyet bitmediği sürece Fenerbahçe mahalli bir takım haline dönüşür. Beylerbeyispor, Beykozspor haline gelir. Bu bölünmenin bitmesi lazım. Ersunculuk, Azizcilik, Aykutçuluk, Alicilik... Bu işin bitmesi lazım. Bir camiada bu kadar bölünme olmaması lazım. Tek kimlikte, Fenerbahçe kimliğinde birleşilmesi lazım.

Çelikler ayrıca, Medipol Başakşehir'in çok kötü futbol oynadığını ve Fenerbahçe galibiyetinin onları yanıltmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

Kadıköy'de Emre Belözoğlu'nun gecesi! Maç sonucu: Fenerbahçe-Medipol Başakşehir: 0-1