Meğer Loic Remy şehri terk etmiş! Aylardır ne gören vardı ne duyan

Sezon başında Çaykur Rizespor'un flaş transferlerinden olan ve 10 maçta 6 gol atarak lige müthiş bir giriş yapan Loic Remy bir anda ortadan kayboldu. Koronavirüse yakalanan ve ardından kasık sakatlığı nükseden golcü futbolcu, sakatlık problemine çare bulamayınca kulüpten izin alarak Almanya'ya gitti. Başarılı futbolcunun en az 8 hafta daha forma giyemeyeceği belirtiliyor.

Uzun yıllar adı Süper Lig'in devleriyle anılan Loic Remy, sezon başında Çaykur Rizespor'a transfer olmuştu. Dünyaca ünlü yıldız sezona muhteşem başlamıştı. Çıktığı 10 Süper Lig maçında fırtınalar estiren başarılı futbolcu 6 gol atarak adeta küllerinden doğmuştu.

KORONAVİRÜS SONRASI DÖNEMEDİ

En formda döneminde koronavirüse yakalanan Fransız yıldız, ardından bir daha sahalara dönemedi. Rize kulübü oyuncuyla ilgili o süreçten bu yana hiçbir açıklama yapmazken Remy 11. haftadan bu yana ortalarda görünmedi. Peki Remy'de son durum ne?

KASIK SAKATLIĞI DA NÜKSETTİ

Koronavirüse yakalandığında kasık sakatlığı da nükseden Remy, karantinada bile fizyoterapistiyle çalışıyordu ancak 33 yaşındaki futbolcunun ağrıları bir türlü geçmedi, zaman zaman saha çalışmalarına katılıp kendisini denese de ağrıları oynamasına izin vermedi.

ŞEHİRDEN AYRILDI

Problemine Türkiye'de çare bulamayan Remy'nin Almanya'daki doktoruna görünmek üzere kulüpten izin alarak şehirden ayrıldığı bildirildi.

EN AZ 8 HAFTA DAHA YOK

Burada ameliyat olmasına karar verilen ve operasyon geçiren Remy'nin en az 8 hafta daha sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

(Fanatik)