Meğer Kerem Aktürkoğlu değilmiş! Galatasaray'da ayrılık, imzayı attı

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun Marsilya'ya transfer olacağı iddiaları basında yer alırken Fransız devine gidecek futbolcunun Bartuğ Elmaz olduğu ortaya çıktı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve Galatasaray'la yeni kontrat yapmaya yanaşmayan Bartuğ Elmaz, Marsilya'ya imza attı. Sözleşme gelecek sezondan itibaren geçerli olacak. Hatırlanacağı üzere Marsilya'nın Kerem Aktürkoğlu'nu istediği iddia edilmiş ve Fransız ekibinin Galatasaray'a 10 milyon euro ödemeye hazır olduğu öne sürülmüştü.

Marsilya'nın Kerem Aktürkoğlu'nu transfer edeceği iddiaları gündeme gelse de Sarı-Kırmızılıların genç ön liberosu Bartuğ Elmaz'ın Fransız deviyle anlaştığı ortaya çıktı. Bartuğ Elmaz, Marsilya ile gelecek sezondan itibaren geçerli olacak sözleşme imzaladı. Hatırlanacağı üzere Marsilya'nın Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'a 10 milyon euro ödemeye hazır olduğu iddia edilmişti.

Galatasaray tarihe geçecek transferi bitirdi! Hem de kasadan tek kuruş çıkmadan

KEREM AKTÜRKOĞLU DEĞİL BARTUĞ ELMAZ

Galatasaray genç futbolcusu Bartuğ Elmaz'ı yeni sözleşme imzalamaya ikna edememişti. Elmaz'ın sezon sonu için Marsilya ile anlaştığı öğrenildi. 19 yaşındaki oyuncu Bartuğ Elmaz Galatasaray'da bu sezon A Takım'la idmanlara çıkıp resmi maçlarda kısa süre bulmuştu. Altyapısından yetiştiği sarı kırmızılı kulübün teklifini kabul etmeyen ve sözleşme uzatmayan Elmaz Fransa'nın Marsilya takımı ile sözleşme imzaladı. Kontrat gelecek sezondan itibaren geçerli olacak.

Ve Oğulcan Çağlayan transferi için resmi açıklama geldi

SADECE 1 DAKİKA GÖREV ALABİLDİ

Bartuğ Elmaz, Galatasaray'ın Marsilya'yı 4-2 mağlup ettiği karşılaşmanın son dakikalarında forma giyme şansı bulmuştu. Genç futbolcu bu sezon sadece 1 dakika sahada kalabildi.

Ve Uğurcan Çakır transferini açıkladı! 'Ayrılıklar hüzünlü olur' Ahmet Ağaoğlu detayı...

MUSTAFA KAPI'DA DA AYNI DURUM YAŞANMIŞTI

Galatasaray daha önce profesyonel sözleşme imzalatamadığı Mustafa Kapı'nın Lille'e gidişine engel olamamıştı. Ancak Lille'de forma şansı bulamayan Kapı kısa bir süre önce Adana Demirspor'a transfer olarak Türkiye'ye geri dönmüştü.