Meğer Hikmet Karaman istifa etmiş!

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 2-1 kazandıkları Fatih Karagümrük maçı sonrası yönetime istifasını sunduğunu ancak kabul edilmediğini söyledi. Hikmet Karaman “Şimdi kabul etmiyorsanız Fenerbahçe maçından sonra giderim” dediğini belirtti.

Sporx

Kayserispor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 2-1 kazandıkları Fatih Karagümrük maçı sonrası yönetime istifasını sunduğunu belirten Hikmet Karaman, şu ifadeleri kullandı:

HİKMET KARAMAN'DAN İSTİFA İTİRAFI

"Taraftarlarla sorunum yok ama Karagümrük maçından sonra yönetime istifamı sundum ve kabul edilmedi. 'Şimdi kabul etmiyorsanız Fenerbahçe maçından sonra giderim' dedim. Elbette sporda başarılı olunduğunda alkış, başarısızlıkta ise tepkiler oluşur. Karagümrük maçının son dakikalarında taraftarların tepkisi vardı. Ben de taraftara dönerek elimi kaldırdım saygı duydum ve onları selamladım. Net konuşmamı istiyorsanız duymak istiyorsanız buyurun. Aynı taraftar Galatasaray maçından sonra da bizi alkışladı taraftar bunu yapabilir 3 maç mağlup olmuş beni de protesto edebilir oyuncuyu da protesto edebilir fakat geneline baktığımda başarılı olduğunda da alkışlıyor ne yapacağız. Türkiye'nin bu standart olayı.

"BİRİLERİ BAŞKA DÜŞÜNCELER İÇERİSİNDEYSE..."

Dışarıdan birileri başka düşünceler içerisindeyse onlara karşı da mutlaka bilgilendirme yaparım onu da parantez içerisinde söylüyorum" ifadelerini kullandı.