Meğer Cyle Larin Beşiktaş'ı bu yüzden reddetmiş! Dünya deviyle ön sözleşme

Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cyle Larin için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş'ın yeni kontrat tekliflerini geri çeviren Cyle Larin'in Arsenal ile görüştüğü ve İngiliz kulübüyle ön sözleşme yapıldığı iddia edildi.

Skorer

Beşiktaş'tan ayrılmaya hazırlanan Cyle Larin'le ilgili gündemi sarsacak iddia! Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve Beşiktaş'ın tekliflerini geri çeviren Cyle Larin'in Arsenal ile ön sözleşme yaptığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Eyvah! 2. Merih Demiral vakası: Taraftarların göz bebeğiydi

CYLE LARIN ARSENAL'E Mİ GİDİYOR?

Skorer'in aktardığı habere göre Beşiktaş'la yapılan sözleşme uzatma görüşmelerinde sonuç alamayan Larin için Premier Lig devi Arsenal'in devrede olduğu iddia edildi. İspanya'dan Todofichajes'te yer alan habere göre Arsenal, Kanadalı yıldızın transferi için görüşmelere başladı.

Buraya kadarmış! Emre Belözoğlu 3 ay önce dediğini yaptı

"CYLE LARIN'İN ARSENAL İLE ÖN ANLAŞMA YAPTIĞI BİLİNİYOR"

Haberde şu ifadelere yer verildi:

"Birkaç yıldır Türk futbolunda öne çıkan kanat oyuncusu Cyle Larin sözleşmesinin bitimiyle birlikte kariyerinde önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Uzun zamandır Larin'i yakından takip eden Arsenal elini çabuk tuttu ve şimdiden oyuncuyla görüşmelerini hızlandırdı. Arsenal'in Larin ile bir ön anlaşma yaptığı biliniyor. Böylece Larin, gelecek sezon Mikel Arteta'nın geniş kadrosunda kendine yer bulmuş olacak."

Burak Elmas ile Joan Laporta arasında tarihi anlaşma! Gedson Fernandes'in ardından Miralem Pjanic

ÇİFTE KUPALI SEZONUN BAŞROLÜNDEYDİ

Geçtiğimiz sezon Sergen Yalçın önderliğinde ligde ve kupada mutlu sona ulaşan Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ile gol yükünü sırtlayan Cyle Larin çifte zaferde büyük katkı sağlamıştı. Larin geçtiğimiz sezon 45 maçta 23 gol atıp 6 asist yaparken bu sezon ise 31 maçta 7 gol atıp 1 asist yaptı.