Meğer Beşiktaş değilmiş! Burak Yılmaz'ın yeni adresi belli oldu, ev bakmaya başladı

Son dakika transfer haberleri… Burak Yılmaz'ın yeni adresi şekilleniyor. Lille'den ayrılmaya hazırlanan Burak Yılmaz, kendisine yoğun ilginin olduğu MLS'ten kendisine kulüp bakıyor. ABD'ye yerleşmeyi düşünen tecrübeli golcünün adı Beşiktaş ve Adana Demirspor'la da anılıyordu.

Lille ile vedalaşmaya hazırlanan Burak Yılmaz'dan herkese ters köşe! Adı Beşiktaş ve Adana Demirspor'la anılan Burak Yılmaz'ın yeni adresi belli gibi.

BURAK YILMAZ SAĞ GÖSTERİP SOL VURDU

Lille'de tarihi bir şampiyonluk yaşadıktan sonra Galtier'nin takımdan ayrılmasıyla gözden düşen Burak Yılmaz, kontratının sonlandırdığı gibi Fransa'dan ayrılacak. Adı Beşiktaş ve Adana Demirspor'la anılan, Süper Lig'de 1 sezon daha forma giydikten sonra futbolu bırakacağı konuşulan Burak Yılmaz'ın iddiaların aksine ABD'ye yerleşmek istediği ortaya çıktı.

BURAK YILMAZ MLS'YE TRANSFER OLUYOR

ABD'den ev arayışlarına başlayan Burak Yılmaz'ın MLS'den kendisine kulüp baktığı iddia edildi. ABD'de kendisine yoğun ilgi olan Burak Yılmaz'ın yeni sezonda MLS'te forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

BURAK YILMAZ'IN LILLE KARNESİ

Lille ile bu sezon 25 maça çıkan Burak Yılmaz 4 gol, 3 asistlik performans sergilemiş ve beklentilerin uzağında kalmıştı. 36 yaşındaki golcünün güncel piyasa değeri 2,3 milyon euro.

Kerem Aktürkoğlu hayatının şokunu yaşadı! Tüm planlar altüst oldu

Acun Ilıcalı Fenerbahçe'yi büyük bir dertten kurtarıyor! Mesut Özil sürprizi

Marcao krizi! Galatasaraylılar sosyal medyada ayaklandı, açıklama geldi

Anastasios Bakasetas için çılgın rakam! Transfer rekoru geliyor