Resmen duyurdular! Anderson Talisca imzayı çoktan atmış, herkes ters köşe oldu

Anderson Talisca'ya Süper Lig kapılarının çoktan kapandığı ortaya çıktı. Galatasaray ve Beşiktaş'ın radarındaki Brezilyalı yıldızda çarpıcı gerçek ayyuka çıktı. Anderson Talisca'nın Al-Nassr ile haftalar öncesinde yeni sözleşme imzaladığı iddia edildi. Detaylar haberimizde...

www.aksam.com.tr

Galatasaray ve Beşiktaş'ın boş yere Anderson Talisca hayalleri kurduğu ortaya çıktı. İki ezeli rakibin taraftarlarının heyecanla haber beklediği Brezilyalı yıldız, meğer haftalar önce imzayı atmış. Anderson Talisca'yla ilgili geçilen son haber, Suudi basınında büyük yankı uyandırdı.

ANDERSON TALISCA GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKTI

Beşiktaş'ta kaldığı sürede büyük izler bırakan Anderson Talisca'nın yeniden Süper Lig'e döneceği haberleri bir süredir manşetleri süslüyordu. Adı son dönemde Galatasaray'la da anılan Brezilyalı futbolcuda flaş bir gerçek ortaya çıktı.


Bir süre önce Suudi Arabistan'da mutsuz olduğu haberleri ayyuka çıkan Anderson Talisca'da bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtilmişti. İlerleyen süreçte Suudi basınında oyuncuyla yeni kontrat yapılacağına değinilmişti.

ANDERSON TALISCA İLE İMZALAR ATILMIŞ

Anderson Talisca'nın 2024'te bitecek sözleşmesini 3 yıl daha uzatmak isteyen Al-Nassr'ın amacına çoktan ulaştığı ortaya çıktı. Suudi temsilcisinin Brezilyalı yıldız ile haftalar önce yeni kontrat imzaladığı iddia edildi. Resmi açıklamanın ise kısa süre içinde yapılacağı kaydedildi.

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ'A KAPILAR KAPANDI

Anderson Talisca'yla ilgili yaşanan bu gelişme sonrası Galatasaray ve Beşiktaş'a Brezilyalı yıldızın kapıları kapanmış oldu. Yıllık 8 milyon euro alan Talisca'nın maaşında çok ciddi bir iyileştirmeye gidildiği belirtiliyor.

www.aksam.com.tr