Meğer Alex Telles değilmiş! Galatasaray'a sürpriz sol bek: İş resmiyete döküldü

Adı eski futbolcusu Alex Telles'le de anılan Galatasaray için sürpriz bir sol bek iddiası ortaya atıldı. Galatasaray cephesi oyuncu için resmi adımları attı. Öte yandan Sarı-Kırmızılıların Alex Telles için bir tasarrufunun olmadığı ortaya çıktı. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

Yeni sezon için sol bek arayan Galatasaray'da Alex Telles iddiaları bir süredir gündemdeydi. Sarı-Kırmızılıların eski futbolcusunu geri getirmeye hazırlandığı kaydediliyordu ancak gerçeğin bambaşka olduğu ortaya çıktı. Alex Telles için girişimde bulunmayan Galatasaray'ın ilgilendiği sol bek ortaya çıktı.

ALEX TELLES İDDİALARI ASILSIZ ÇIKTI

Galatasaray'da Alex Telles iddiaları asılsız çıktı. Oyuncunun Sevilla'daki kiralık sözleşmesini tamamlamasının ardından Galatasaray'a döneceği öne sürülüyordu. Buna karşın Sarı-Kırmızılıların eski futbolcusu Alex Telles için bir tasarrufunun olmadığı belirtildi.

GALATASARAY'DAN SÜRPRİZ SOL BEK HAMLESİ

Alex Telles iddiaları Galatasaray cephesinden yalanlanırken, Sarı-Kırmızılıların hedefindeki sol bek de ortaya çıktı. Buna göre Cimbom, Karabağ'da forma giyen Toral Bayramov için resmi temaslara başladı. Galatasaray, Azeri ekibiyle ilk görüşmesini yaptı.

Sarı-Kırmızılıların 22 yaşındaki sol beki sezon sonuna kadar takip edeceği ve 2023-24 öncesi transferle ilgili nihai kararını vereceği belirtildi.

Bu sezon Karabağ'da toplam 29 maça çıkan Toral Bayramov 1 gol, 4 asistlik katkı verdi.