Medipol Başakşehir Edin Visca transferini açıkladı

Medipol Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun yardımcısı Erdinç Sözer, 0-0 sona eren Trabzonspor maçının ardından Edin Visca'nın transferine ilişkin Edin Visca için çıkan haberler doğru ancak durumu netleşmedi. Gelişme olunca duyarsınız.'' açıklamasını yaptı.

Medipol Başakşehir Yardımcı Antrenörü Erdinç Sözer, çok güzel, keyifli bir maç oynandığını belirterek, "İki takım da galibiyet için oynadı. Biz de maçı kazanmak istedik, ona göre oynadık. İkinci yarı, daha net, güzel başladık. Top parça parça bizdeydi, topa sahip çıktık. Daha net oynasak gol atabilirdik. İki takımın da memnun olması lazım. İki takım için de normal bir sonuçtu." diye konuştu.

Haftanın maçında kazanan yok! Maç sonucu: Trabzonspor 0-0 Medipol Başakşehir

"EDIN VISCA İLE İLGİLİ GELİŞME OLUNCA DUYARSINIZ"

Sözer, karşılaşmada Trabzonspor'un penaltı beklediği pozisyona ilişkin soru üzerine, pozisyonu yeniden incelediklerini, hakemin doğru karar verdiğini kaydetti.

Edin Visca ile ilgili transfer sorusunu yanıtlayan Erdinç Sözer "Edin Visca için çıkan haberler doğru ancak durumu netleşmedi. Gelişme olunca duyarsınız." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Edin Visca sorusuna kaçamak cevap

AĞAOĞLU'NDAN KAÇAMAK CEVAP

Öte yandan Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, Medipol Başakşehir forması giyen Edin Visca'nın olası transferinin sorulması üzerine "Bu soruyu önce hocaya sormanız gerekiyor. Başakşehir'in bir oyuncusuna 2-3 kulübün talip olması kadar güzel bir şey yok. Başakşehir adına güzel bir şey." yanıtını verdi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, transferi açıkladı! "İstiyorum..."

Hasan Ali Kaldırım ile Güntekin Onay arasında polemik: Buna sen karar veremezsin!