Mecnun Otyakmaz çıldırdı! Sivasspor'dan 25 milyon euroluk transfer: Anlaşma sağlandı

Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz transfere hızlı başladı. Önce teknik direktör Rıza Çalımbay ile sözleşme uzatan Mecnun Otyakmaz, şimdi de Galatasaray'ın eski yıldızı Badou Ndiaye'ye kancayı taktı. Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Rıza Çalımbay'a yaraşır bir kadro kurmak isteyen Otyakmaz, şu zamana dek bonservisine 25 milyon euro öndenen Ndiaye ile anlaşmaya vardı.

Sivasspor'da başkan Mecnun Otyakmaz büyük oynuyor... Önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek bir kadro kurmak isteyen Otyakmaz, önce takımın başarılı teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın sözleşmesini uzattı, şimdi de transfer için kolları sıvadı.

MECNUN OTYAKMAZ ANLAŞMAYA VARDI

Fanatik'te yer alan habere göre, son olarak Yunanistan Ligi takımlarından Aris'in formasını giyen yıldız oyuncuyla yapılan görüşmelerde büyük ölçüde el sıkışıldı. Kulübünden ayrılmasının resmileşmesi sonrasında Ndiaye, Sivasspor'a imza atacak.

BONSERVİSİNE 25 MİLYON EURO ÖDENDİ

Süper Lig kariyerinde 130 maça çıkıp 25 gol, 14 asistlik bir istatistik ortaya koyan Ndiaye, Türkiye'de en son Fatih Karagümrük forması giymişti. Sivas'tan gelen teklifi kabul eden deneyimli orta saha oyuncusuyla 2 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor. Ndiaye ayrıca Türkiye'de Süper Lig şampiyonluğu ve iki Türkiye Kupası kazanmıştı.

Galatasaray'ın 2017/2018 devre arasında 16 milyon euroya Stoke City'ye sattığı tecrübeli futbolcu için şu zamana dek 25 milyon euroluk bonservis ödendi. Öte yandan Çalımbay'ın en az 4-5 iyi takviye istediği öğrenildi.

Ahmet Ağaoğlu doğrulamıştı... Anastasios Bakasetas'ta beklenmedik gelişme!