Mbwana Samatta depremi! Fenerbahçe-Al Shamal maçında kıyamet koptu...

Fenerbahçe'de Mbwana Samatta yine tartışılan performansıyla taraftaları çıldırtmaya devam ediyor. Fenerbahçe-Al Shamal hazırlık maçına ilk 11'de çıkan Mbwana Samatta, adeta tel tel döküldü. Adı ayrılık dedikodularına karışan Tanzanyalı golcü, Sarı-Lacivertli taraftarları çıldırttı.

Mbwana Samatta Fenerbahçe'nin Al Shamal ile oynadığı hazırlık maçındaki performansıyla taraftarlara saç baş yoldurdu. Fenerbahçe'nin golcüsü Mbwana Samatta'nın performansı ve tutuk görüntüsü taraftarları çileden çıkarttı.

MBWANA SAMATTA TARAFTARI ÇILDIRTTI

Al Shamal mücadelesinin en kötü isimlerinden biri olan Samatta, gol atma başarısı gösteremezken, sahada adeta tel tel döküldü. Geçtiğimiz sezonu Royal Antwerp'te kiralık olarak geçiren 29 yaşındaki forvet oyuncusunun adı ayrılık iddialarına karışırken, bu görüntüsüyle takıma giremeyeceğini gösterdi. Sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan Samatta, sarı lacivertli kulübe 6 milyon euro bonservis ödenerek transfer edilmişti.

Mbwana Samatta'nın performansından hoşnut olmayan Fenerbahçeli taraftarlar da oyuncuyla acilen yolların ayrılmasını talep ediyor. İşte Sarı-Lacivertli taraftarların Samatta paylaşımları...

"Samatta Ertuğrul yerine kaleye geçsin bi de orda deneyelim"

"Sırf Samatta'ya belki talip çıkar diye katar takımıyla maç yapıyoruz ama adam hayalet gibi"

"Ertuğrul yerine Samatta kaleye geçse yemin ederim daha fazla verim alırız"

"Biz niye hala Samatta izliyoruz?"

"Samatta oyunda bile değil IQ seviyen 30 falan galiba"

"Samatta köyüne gönderilsin hadi abi ya hadi bir sezon daha bu adam çekilmez yeter"