Mbaye Diagne'nin yerine Didier Drogba onaylı müthiş golcü! Galatasaraylılar havalimanına

Mbaye Diagne'nin yerine transfer yapmaya hazırlanan Galatasaray, Didier Drogba'dan da onay aldığı ismi kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Mbaye Diagne'nin yerini Fildişi Sahilli golcüyle doldurma planları yapan Galatasaray, eski futbolcusu Didier Drogba'dan da olumlu referans aldı. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

Forvet transferi çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Mbaye Diagne'nin yerini Fildişi Sahilli golcüyle dolduruyor. Galatasaray transfer için eski futbolcusu Didier Drogba'nın da onayını aldı.

MBAYE DİAGNE'NİN YERİNE GELİYOR! DİDİER DROGBA 'ALIN' DEDİ

Mbaye Diagne'yi Fatih Karagümrük'e yollayan Galatasaray, transferde atağa kalktı. Bir süre önce dirsek temasında bulunduğu Christian Kouame için resmi adımlar atmaya başlayan Galatasaray, Didier Drogba'dan da olumlu referans aldı.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Galatasaray'ın eski golcüsü Didier Drogba, vatandaşı Christian Kouame'ye olumlu referans olurken, Fiorentina ile görüşmelere başlandı. Geride bıraktığımız sezonu Anderlecht'de kiralık geçiren Fildişi Sahilli forvet, satın alma opsiyonuyla kiralanacak.

Sekizinci transferi Fenerbahçe'ye hayırlı olsun! İmza için İstanbul'a geliyor

35 MAÇTA 20 GOLE KATKI VERDİ

Fiorentina 2 yıl daha sözleşmesi kalan 24 yaşındaki ismi kadrosunda düşünmüyor. Galatasaray'ın yanı sıra Anderlecht de oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor. Kouame geride bıraktığımız sezonda Belçika ekibiyle çıktığı 35 maçta 13 gol, 7 asistlik istatistik yakalamıştı.