Mbaye Diagne'den forvet arayan Galatasaray'a mesaj var! ''Türkiye'deki en iyi forvet benim''

Mbaye Diagne, “Benim oynamaya ihtiyacım var. Oynadıkça açılan bir oyuncuyum. Türkiye'deki en iyi forvetin kendim olduğunu düşünüyorum. Elde ettiğim başarılardan bunları görebiliyoruz. Gol atmakla ilgili kalitemi herkes biliyor.” dedi.

AKŞAM

Galatasaray'ın Senegalli yıldızı Mbaye Diagne, Avusturya kampında iddialı açıklamalarda bulundu ve forvet arayışında olan yönetime mesaj yolladı. Diagne şunları söyledi:

"Galatasaray'da gol atmak kolay değildi. Çünkü top istediğimiz şekilde bize ulaşmıyordu. Ve günün sonunda baktığımız zaman da gol atamadığımız zamanda suçlananlar genellikle ben ve diğerleri oluyordu. Ancak bütün takım başarısızdı. Forvet hattı için Mohamed olsun, Gomis olsun, ben olayım iyi forvetleriz ve başkasının alınmasına gerek olmadığını düşünüyorum.

"OYNAMAYA İHTİYACIM VAR!.."

Gomis'in geçmişine baktığımız zaman büyük bir forvet. Burada yaşadığı başarılar da ortada. Mohamed de aynı şekilde. Bize sadece kanatlardan olsun, orta sahadan olsun topu aktarabilecek oyunculara ihtiyacımız var. Ancak daha önceden söylediğim gibi, benim oynamaya ihtiyacım var. Oynadıkça açılan bir oyuncuyum. Türkiye'deki en iyi forvetin kendim olduğunu düşünüyorum. Baktığım zaman elde ettiğim başarılardan bunları görebiliyoruz. Gol atmakla ilgili kalitemi herkes biliyor ve isteyince de neler başarabileceğimi kendim de biliyorum."

"KAPASİTEMİ GÖSTEREMEDİM"

Yeni bir dönemin başladığının da altını çizen Senegalli oyuncu, "Yeni bir hocamız var, yeni bir başkanımız var, yeni bir sportif direktörümüz var, yeni oyuncularımız geldi. Ancak baktığımız zaman biz burada deneyimliyiz. Maksimum derecede çalışmaya devam ediyorum ve tekrardan üst düzey formuma dönmek istiyorum. Henüz tam kapasitemi de gösteremedim sakatlıklardan dolayı ancak çalışmalarıma devam edeceğim. Fiziksel ve mental olarak da kendimi hazırlıyorum yeni sezona. Şu ana kadar da hiçbir antrenmanı kaçırmadım. Bu şekilde çalışmalarıma devam edip iyi bir sezon başlangıcı yapmak istiyorum." diye konuştu

"GUEYE KARDEŞİM"

Galatasaray'la adı anılan vatandaşı Idrissa Gueye hakkında da konuşan Diagne, "Benim kardeşim gibi. Milli takımda beraber oynadım kendisiyle, aynı zamanda aynı şehirde oturuyoruz Senegal'de. İyi bir oyuncu. Galatasaray'a gelirse de iyi olacağını düşünüyorum. Ancak herhangi bir görüşmem olmadı kendisiyle." dedi.