Mbaye Diagne ve Taylan Antalyalı'ya güle güle! Artem Dzyuba ve Magomed Ozdoev Galatasaray'a...

Okan Buruk, Mbaye Diagne ve Taylan Antalyalı'yı gözden çıkarmıştı. Mbaye Diagne'yi göndermeye hazırlanan Galatasaray, Taylan Antalyalı'yı da hamle oyuncusu olarak kullanacak. Cimbom bu isimlerin yerini Artem Dzyuba ve Magomed Ozdoev ile dolduracak.

aksam.com.tr

Mbaye Diagne ile vedalaşmaya hazırlanan, Taylan Antalyalı'yı da gözden çıkaran Galatasaray, Artem Dzyuba ve Magomed Ozdoev'in transferini bitirmek üzere. Mbaye Diagne'nin yerine Artem Dzyuba, Taylan Antalyalı'nın yerine ise Magomed Ozdoev transferi, Okan Buruk'un iki dudağının arasında.

MBAYE DİAGNE VE TAYLAN ANTALYALI KARARI

Uzun süreli sakatlığının ardından takıma dönen Mbaye Diagne, Okan Buruk'un yeni sezon planları arasında yer almıyor. Galatasaray oyuncuyla vedalaşacak. Öte yandan skor katkısı veren, oyunu çift yönlü oynayabilen orta saha takviyesi yapacaklarını açıklayan Okan Buruk, Taylan Antalyalı'yı hamle oyuncusu olarak kullanacak.

Emre Akbaba keşke bu haberi duymasaydı! Transferi resmen açıkladılar: 3 yıllık anlaşma

ARTEM DZYUBA VE MAGOMED OZDOEV GELİYOR

Galatasaray, Mbaye Diagne ve Taylan Antalyalı'nın yerini iki Rus yıldızla dolduruyor. 1 Temmuz tarihinde resmi olarak Zenit'ten ayrılan Artem Dzyuba ve Magomed Ozdoev, Galatasaray'ın gündeminde. Her iki futbolcu da Sarı-Kırmızılılara gelmeye hazır.

OKAN BURUK ONAY VERİRSE İMZALAR ATILACAK

Artem Dzyuba ve Magomed Ozdoev menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerilirken Okan Buruk'un onay vermesi halinde transferler resmiyete kavuşacak. Magomed Ozdoev'e daha yakın olan Okan Buruk, Vedat Muriqi önceliği sebebiyle Artem Dzyuba'da ağırdan alıyor. Rus golcü Fenerbahçe'nin de gündeminde.

Magomed Ozdoev ligde çıktığı 13 maçta 1 gol, 1 asistle oynarken; Artem Dzyuba ise 28 lig maçında 11 gol, 7 asistlik istatistik yakalamıştı.

aksam.com.tr