Mbaye Diagne ve Bafetimbi Gomis'i bayram ettiren haber! Yeni takımı belli oldu: İşte bonservisi

Galatasaray'a Mbaye Diagne ile Bafetimbi Gomis'in yerine gelecek yıldız golcüden kötü haber geldi. Cim-bom gol yollarında istediği katkıyı alamadığı Bafetimbi Gomis ve Mbaye Diagne'nin yerine Vedat Muriqi'yle temastaydı. Fakat, Kosovalı yıldızdan kötü haber geldi. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Sarı-kırmızılılara Bafetimbi Gomis ve Mbaye Diagne'yi de yakından ilgilendiren yıldız golcü transferinden kötü haber geldi. Uzun zamandır birinci sınıf bir golcünün peşinde olan Galatasaray, eski Fenerbahçeli Vedat Muriqi ile temastaydı.

MBAYE DIAGNE İLE BEFATIMBI GOMIS'TEN BİRİ TAKIMDAN AYRILACAKTI

Sarı-kırmızılılar Vedat Muriqi'yi kadrosuna katıp Mbaye Diagne ve Bafetimbi Gomis'ten birini gönderip diğerini de yedek golcü yapmayı düşünüyordu. Kosovalı golcüyle uzun zamandır temas halinde olan cim-bom'a kötü bir haber geldi.

VEDAT MURIQI'YI CLUB BRUGGE KAPTI

Aksam.com.tr'nin Belçika basınındaki Voetbal Primeur'dan aktardığı habere göre; Vedat Muriqi için Club Brugge devreye girdi. Bonservisi Lazio'da bulunan 28 yaşındaki golcü devre arasını İspanyol ekibi Real Mallorca'da kiralık olarak geçirmişti.

VEDAT İÇİN 9 MİLYON EURO TEKLİF ETTİLER

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında; Belçika ekibinin Lazio'ya 9 milyon euro ve ekstra bonuslar içeren bir teklif sunduğu ve İtalyan ekibinin de bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

BAFETIMBI GOMIS VE MBAYE DIAGNE'YE OKAN BURUK MESAFELİ

Galatasaray'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Okan Buruk, golcü transferi yapmayı düşündüklerini ifade etmişti. Kadrosunda Mbaye Diagne, Bafetimbi Gomis ve Mostafa Mohamed gibi golcüleri bulunduran sarı-kırmızılılarda forvetlerin performansı geçtiğimiz sezon oldukça tartışıldı.

Okan Buruk'un oynatmak istediği oyuna göre bir golcü talebinde bulunması üzerine sportif direktör Cenk Ergün, Vedat Muriqi için harekete geçmişti. Daha önce Çaykur Rizespor'da da beraber çalışan Okan Buruk ve Muriqi birbirini iyi tanıyan iki isim.