Maxi Gomez Fenerbahçe için bir adım uzakta!

Fenerbahçe, Gomez için Valencia'ya resmi teklifini dün yaptı. Uruguaylı oyuncu için 7 milyon euro bonservis bedeli önerilirken Sky Sport da ‘Maxi Gomez Fenerbahçe'ye bir adım uzaklıkta' dedi.

AKŞAM

Fenerbahçe, her ne kadar gol yollarında sıkıntı çekmese de takıma kaliteli bir forvet kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Hedefteki isim ise aylardır büyük çaba sarf edilen Valencia'nın Uruguaylı golcüsü Maxi Gomez...

Sarı-Lacivertliler, günlerdir flört halinde olduğu oyuncu için dün resmi teklifini sundu ve İspanyol temsilcisine 7 milyon euro bonservis bedeli önerdi. Valencia'nın da teklife bu hafta içinde yanıt vermesi bekleniyor. Maxi Gomez'in tek talibi Fenerbahçe değil, Uruguaylı santrfor, İtalyan ekibi Bologna'dan gelen teklifi , 'Yarışmacı bir takımda oynamak istiyorum' diyerek reddetti.

MUSLERA'DAN BİLGİ ALDI

Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach'ın da oyuncuya ilgisi var fakat Sarı-Lacivertliler, Alman temsilcisine göre çok daha iyi şartlarda bir teklif sundu. Bu sebeple Maxi Gomez, Fenerbahçe'ye sıcak bakıyor.

Sky Sport da bu transferle ilgili yaptığı haberinde; 'Maxi Gomez, Fenerbahçe'ye bir adım uzaklıkta' dedi. Gomez'in vatandaşı Fernando Muslera'dan da Fenerbahçe hakkında bilgi aldığı belirtildi.