HABER MERKEZİ
Red Bull, Formula 1'in yeni sezonuna yeni dizayn edilen aracı RB21 ile başladı. Max Verstappen, Japonya'da şampiyon olsa da özellikle Bahreyn Grand Prix'inin ardından RB21'e dair sorunlar gündeme geldi.
Red Bull'un yeni aracındaki sorunlar, 4 kez dünya şampiyonu olan Verstappen'in de performansını etkiledi.
Red Bull'a danışmanlık yapan Helmut Marko, Bahreyn'in ardından alman medyasına verdiği demeçte "Araçtaki sorunlar giderilmez ise Verstappen takımdan ayrılabilir." dedi.
Marko'nun açıklamasının ardından Verstappen'in tekrar Adrian Newey ile çalışmak için Aston Martin'e katılacağı haberleri çıktı.
4 kez dünya şampiyonluğu bulunan Marx Verstappen, takımdan ayrılabileceği söylentileri hakkında ilk kez konuştu.
Hollandalı pilot, söylentileri net bir dille yalanlamadı. Verstappen, "Söylentiler hakkında bir bilgim yok, şu anda sorunların çözülmesine odaklanıyorum." dedi.