Mauro Icardi'nin pabucunu dama atacak transfer! Dursun Özbek talimatı verdi

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin bonservisinin alınıp alınamayacağı merak edilirken, gündeme bomba gibi bir isim düştü. Başkan Dursun Özbek, Liverpool'un golcüsü Roberto Firmino için talimatı verdi. Eğer Dursun Özbek'in bu hayali gerçekleşirse, Mauro Icardi'nin de pabucu dama atılacak gibi duruyor.

Sabah

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan Mauro Icardi'nin yerine Roberto Firmino'nun transfer edilmesi için talimatı verdi. Taraftarların hayalini kurduğu Brezilyalı golcü için talimat verilen Cenk Ergün, Taffarel ve Melo ile bu işi çözmeye çalışacak.

DURSUN ÖZBEK İSTEDİ, MAURO ICARDI'Yİ BİLE UNUTTURACAK

Yönetim bir yandan şampiyonluğu hedeflerken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Galatasaray'da sezon sonu için transfer operasyonu başladı.

CENK ERGÜN'E GÖREV!

Şampiyonlar Ligi kadrosu kurmak isteyen Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, Liverpool'un golcüsü Firmino transferi için Futbol Direktörü Cenk Ergün'ü görevlendirdi.

Dursun Özbek, Cenk Ergün'e "Şimdiden gerekli çalışmaları yap ve Firmino'yu Galatasaray'a getir" dedi.

Kolları sıvayan Ergün, Liverpool'un kaleci antrenörü Taffarel ile takımın eski oyuncusu Melo ile temasa geçerek Firmino'yu ikna etmelerini istedi.

G.SARAY TRANSFERDE KARARLI

Daha önce Cimbom'a birçok yıldız transfer eden Cenk Ergün, 31 yaşındaki Firmino'yu da bitirmeye kararlı. Geçtiğimiz günlerde İngiliz basınında yer alan haberlere göre Firmino, takımdan ayrılacağını yönetime ve teknik direktör Kloop'a bildirmişti.

Bu gelişme sonrası sarı kırmızılıların, Roberto Firmino için ciddi adımlar atacağı kaydedildi. Transferin önümüzdeki aylarda netliğe kavuşması bekleniyor.

OYUNCUNUN RAKAMLARI

Güncel piyasa değeri 28 milyon Euro olan Firmino, bu sezon Liverpool'da 27 maça çıktı. Firmino bu karşılaşmalarda 10 gol ve 5 asistle oynadı.

Sambacı forvet kariyerinde Figueirense FC, Tombense ve Hoffenheim gibi takımlarda da oynamıştı.