Mauricio Lemos, Steven Caulker derken... Fenerbahçe'nin Kiev kadrosundan 2 yolcu daha

Fenerbahçe'de Mauricio Lemos ve Steven Caulker'ın ayrılmaları beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertlilerde Mauricio Lemos ve Steven Caulker'dan önce Attila Szalai ve Marcel Tisserand'a yol göründü. İşte flaş transfer gelişmesinin detayları...

Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'e elenen Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan stoperler Mauricio Lemos ve Steven Caulker'un ayrılması beklenirken, sürpriz bir haber gündeme bomba gibi düştü. Takımın as stoperleri Attila Szalai ve Marcel Tisserand'a talip çıktı.

MAURİCİO LEMOS VE STEVEN CAULKER BEKLENİRKEN ONLAR GİDİYOR

Kim Min-Jae'yi Napoli'ye gönderen ve Gustavo Henrique ile Luan Peres'i açıklamaya hazırlanan Fenerbahçe'de ilginç bir gelişme yaşandı. Takımda fazlalık olarak görünen ve oynama şansları az olan Mauricio Lemos ve Steven Caulker'ın gönderilmesi beklenirken, kadronun as isimleri Attila Szalai ve Marcel Tisserand'ın ayrılık ihtimali doğdu.

SZALAİ'YE NAPOLİ TALİP OLDU

Kadıköy'de Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev'e 2-1 yenildiği maçta 89. dakikada takımın tek golünü atan Szalai için 15 milyon Euro isteniyor. Kim Min Jae'yi transfer eden Napoli'nin Macar futbolcu için de teklif verdiği öğrenildi. Ayrıca Premier Lig'den bazı takımların Szalai'nin şartlarını araştırdığı belirtiliyor.

TİSSERAND DA YOLCU

Fenerbahçe'nin bir başka stoperi Marcel Tisserand da gönderilecekler listesinde bulunuyor. Sözleşmesinin son yılına giren futbolcu için Serie A, Bundesliga ve Ligue 1'den gelen teklifler değerlendirilecek. Böylece geçen stoperde görev yapan 4 futbolcudan Serdar Aziz dışındaki 3 oyuncuyla yollar ayrılmış olacak.

GUSTAVO HENRİQUE DE İŞLEM TAMAM

Sarı lacivertliler Flamengo ile bonservis konusunda anlaştığı Gustavo Henrique transferini resmen duyurmaya hazırlanıyor. Brezilyalı futbolcu Tisserand'ın alternatifi olarak düşünülüyor. Yani futbolcu as stoper kadrosunda bulunmuyor.

ATİLLA SZALAİ YERİNE LUAN PERES

Stoper bölgesine yapılan ikinci transferse Marsilya'dan Luan Peres oldu. Fenerbahçe, Marsilya ile anlaşma sağlarken Peres İstanbul'a davet edildi. Peres, aynı Szalai gibi sol stoper ve sol bek mevkilerinde oynuyor.

Geçen sezon Marsilya formasıyla tüm kulvarlarda 50 maça çıkan Brezilyalı 3 gol atmayı başardı. Luan Peres bu maçların 34'ünde sol bek olarak oynadı.

KİM'İN YERİNE KİM GELECEK?

Sarı lacivertliler Kim Min Jae'nin yerine düşündüğü futbolcularla temaslarını sürdürüyor. Fluminense'den Nino, RB Bragantino'dan Leo Ortiz ve Arsenal'den Pablo Mari ile ilgili görüşmeler devam ediyor. bu üç futbolcudan birinin sarı lacivertli takıma gelmesi bekleniyor.