Mauricio Lemos depremi! Fenerbahçe-Shkupi maçı sonrası ortalık yıkıldı

Mauricio Lemos, Fenerbahçe'nin Shkupi ile 2-2 berabere kaldığı hazırlık maçının ardından sosyal medyada gündem oldu. Fenerbahçe'nin Uruguaylı stoperi Mauricio Lemos'un Shukupi maçı içindeki oyunu beraberliğin ana unsurlarından biri olarak gösterildi. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Mauiricio Lemos, Fenerbahçe'nin Jorge Jesus önderliğinde Shkupi ile berabere kalmasının ardından sosyal medyada trend topic oldu. Kiradan dönen ve Uruguaylı savunmacının maç içindeki vasat oyunu başta olmak üzere, birçok hamlesi beraberliğin sebebi olarak gösterildi.

Miha Zajc'ın dünyası başına yıkıldı! Transferi resmen duyurdular...

MAURICIO LEMOS, FENERBAHÇE-SHKUPI MAÇINDA ORTALIĞI YIKTI

Fenerbahçe, Jorge Jesus önderliğinde yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ilk hazırlık maçını Macaristan temsilcisi Shkupi ile İstanbul'da gerçekleştirdi. Yeni sezondaki ilk hazırlım maçında Macar temsilcisi ile 2-2 berabere kalan sarı-lacivertlilerde Mauricio Lemos'un performansı çokça tartışıldı.

Fenerbahçe'nin kendine nispeten daha güçsüz bir rakibiyle berabere kalmasının ardından Mauricio Lemos, Twitter'da tepkilerin odağı oldu. Birçok sporsever Uruguaylı savunmacının maç içindeki oyunu eleştirdi ve tepki gösterdi.

Son dakika: "Arda Güler için en doğru tercih" Rekor rakamla transferi duyurdular

İşte o tepkilerden birkaçı:

Lincoln Henrique'den Fenerbahçe-Shkupi maçına damga vuran gol: Alex de Souza mısın be!