Mathieu Valbuena sürprizi! Temas kuruldu, geri dönüyor

Eylül ayında 38 yaşına girecek olan Mathieu Valbuena'dan sürpriz karar. 3 yıldır Olimpiakos forması giyen Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Mathieu Valbuena, bir sezon daha futbol oynayıp kariyerini noktalama kararı aldı.

aksam.com.tr

2 sezon Fenerbahçe forması giyen ve taraftarların gönlünden taht kuran Mathieu Valbuena'nın emekli olmaya niyeti yok. 28 Eylül tarihinde 38. yaşını kutlayacak olan Mathieu Valbuena, bir sezon daha yeşil sahalarda olma kararı aldı.

Büyük sürpriz! Rıdvan Dilmen aylardır beklenen haberi verip son anda karar değiştirdi

MATHIEU VALBUENA'DAN SÜRPRİZ KARAR

Fenerbahçe'nin 2017-18 sezonu başında Lyon'dan 1,5 milyon euro karşılığında transfer ettiği Mathieu Valbuena, 2019-20 sezonu başında Olimpiakos'un yolunu tutmuştu. Yunan deviyle sözleşmesi haziran ayında bitecek olan ve bu sezon yedek kulübesine hapsolan Fransız yıldız, Komşu'dan ayrılma kararı aldı.

Halil Akbunar kariyer transferini yapıyor! Süper Lig devi gözünü kararttı

ÜLKESİNE DÖNÜP FUTBOLU BIRAKACAK

Süper Lig'den bazı ekiplerin de dirsek temasında bulunduğu Mathieu Valbuena'nın ülkesine dönüp 2022-23 sezonu sonunda futbolu bırakması bekleniyor. Bu sezon Olimpiakos ile ligde 19 maça çıkan Valbuena 3 gol, 3 asistlik performans sergiledi. 37 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 600 bin euro.

VALBUENA'NIN FENERBAHÇE KARNESİ

Fenerbahçe formasıyla 2 sezonda toplam 71 maça çıkan Mathieu Valbuena 12 gol, 24 asistlik istatistik yakalamıştı.

aksam.com.tr

Damien Comolli Fenerbahçe'yi felakete sürüklüyormuş! Marco Fabian detayı