Marius Sumudica'dan maç sonrası Yeni Malatyaspor yönetimine şok sözler

Yeni Malatyaspor'un Alanyaspor'a 6-2 kaybettiği maç sonrası teknik direktör Marius Sumudica çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Marius Sumudica Yeni Malatyaspor yönetimini topa tuttu.

Maç sonrası tribünlere gitmesine açıklık getiren Sumudica, "Ben sadece taraftarlarımızdan özür diledim, o hareketi bu yüzden yaptım ama bu tip durumlarda bedelini hocalar öder. Bu kulübün bir şoka ihtiyacı var. Başkanla konuşup göreceğiz. Doğru bir karar alacağımı düşünüyorum çünkü bu şekilde devam etmek çok zor." dedi.

"Sumudica'nın Malatya'da devam etmesinin tek bir yolu var. Bütün yönetim kurulu üyelerinin istediğim oyuncuları getirmeleriyle olur. Listeyi verdim. Sezon başı oyuncuları ben getirmedim. Başkalarının hatalarını sorumluluğunu almam." ifadelerini

"Sezon başında bu oyuncuları kim getirdiyse, onlar da sorumluluk almalı. Başka insanların yaptığı hataların sorumluluğunu alamam. Sumudica'nın Malatya'da devam etmesinin tek bir yolu var. İstediğim transferler gelirse, Yeni Malatyaspor ligde kalır. Transferler olmazsa, benim kalmam çok zor." şeklinde konuştu.

Karşılaşma sonrası tribünlere giden Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, taraftarları selamlayarak 'bitti' işareti yapmıştı.