Mario Gomez bombası! Beşiktaş'ta taraftarları heyecanlandıran gelişme

Beşiktaşlı taraftarların unutamadığı yıldızı Mario Gomez, siyah-beyazlılara sportif direktör olarak geri dönebilir. Başkan adayı Fuat Çimen, projelerini anlattığı söyleşide Mario Gomez ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini ve Michael Reschke ile Frankfurt'ta görev alan Ben Manga gibi isimlerle de temas kurduklarını açıkladı.

Goal Türkiye

Beşiktaş'ta Mario Gomez sürprizi... Başkan adaylarından Fuat Çimen, yönetim kurulu adaylarıyla birlikte Siyah Beyaz Düşünce Platformunun düzenlediği organizasyonda gerçekleştirmek istediği projeleri açıkladı. Şişli Tiyatrosu'nda düzenlenen toplantıda göreve gelmesi halinde radikal değişiklikler yapacaklarının sinyallerini veren Çimen ve ekibi, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Artem Dovbyk Beşiktaş'a gidiyor! Alexander Sörloth derken...

"MARIO GOMEZ, MICHAEL RESCHKE, BEN MANGA...

Etkinlikle söz alan yönetim kurulu adaylarından Ercüment Meriç Öztürk'ün, sportif direktörlük görevine ilişkin sözleri geceye damga vurdu:

Büyük sürpriz! Ersun Yanal geri dönüyor

"135 MİLYON DOLARLIK ANLAŞMA"

Beşiktaş'ın mali durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan başkan adayı Çimen ise dijital varlıklara yönelik bir adım attıklarını belirtti:

Birçok büyük Avrupa kulübü coin, taraftar token ve NFT gibi dijital varlıklarla büyük bir gelir elde ediyor. Biz de uluslararası bir dijital varlık firması ile NFT hariç 135 milyon dolarlık bir anlaşmaya vardık. Söz konusu firmayla 6 Mayıs 2022 Cuma günü bir gizlilik anlaşması imzaladık.

Erick Pulgar'ın yerine 40 milyon euroluk yıldız! Takım onun üzerine kurulacak