Mario Balotelli'nin yanına rüya transfer! Başkanın 'yıkıcı tim'i hazır: 2 yıllık sözleşme

Sezon başındaki Mario Balotelli ve Younes Belhanda gibi transferlerle adından söz ettiren Adana Demirspor, çok konuşulacak bir takviye daha yapmaya hazırlanıyor. Forvet hattında Mario Balotelli-Burak Yılmaz tandemi kurmayı hayal eden Adana Demirspor, Lille'den ayrılmaya hazırlanan tecrübeli golcü için temaslara başladı. Adana ekibi, Burak Yılmaz ile 2 yıllık sözleşme imzalamak istiyor.

2021-22 sezonuna müthiş transferle giren Adana Demirspor; Mario Balotelli, Younes Belhanda, Yunus Akgün gibi transferlerle manşetleri süslemişti. Süper Lig'de sezonun flaş takımlarından olan Adana Demirspor, Mario Balotelli'nin yanına Avrupa çapında sükse yaratacak bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor: Burak Yılmaz.

MARIO BALOTELLI-BURAK YILMAZ HAYALİ GERÇEK Mİ OLUYOR?

Başkan Murat Sancak bir süredir hayalini kurduğu Mario Balotelli-Burak Yılmaz planını hayata geçirmek için somut adımları atmaya başladı. Lille'den ayrılacak olan Burak Yılmaz'la görüşmelere başlayan Adana Demirspor'un oyuncu üzerindeki planı da ortaya çıktı.

BURAK YILMAZ'A 2 YILLIK SÖZLEŞME

Adana Demirspor, Burak Yılmaz'a 2 yıllık sözleşme teklif edecek. Daha önce Mavi Şimşeklerde oynayabileceğini ve taraftarlardan her zaman etkilendiğini dile getiren 37 yaşındaki golcünün kararını tatil sonrası vereceği belirtildi. Burak Yılmaz'ın adı Beşiktaş ve MLS ekipleriyle de anılıyor.

Görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde 2022-23 sezonunda Mario Balotelli-Burak Yılmaz ikilisinin nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden merak konusu oldu.

MARIO BALOTELLI MÜTHİŞ SEZON GEÇİRİYOR

Mario Balotelli bu sezon Adana Demirspor formasıyla çıktığı toplam 29 maçta 13 gol, 6 asistlik performans sergilerken eski günlerine dönüş sinyalleri verdi. İtalyan golcü milli takımın da kapısından dönmüştü.

BURAK YILMAZ GÖZDEN DÜŞTÜ

Öte yandan Burak Yılmaz ise bu sezon Lille'de gözden düştü. 2020-21'de Lille ile tarihi bir şampiyonluk yaşayan ve başarının mimarlarından olan Burak Yılmaz, bu sezon Fransız ekibiyle toplam 36 maça çıkıp 7 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Ümit Özat 1'inin ismini vererek 3 transferi birden açıkladı! Taraftarları heyecan sardı

Enes Ünal inanılmazı başardı! 'Karim Benzema bak işine kardeşim'

Victor Nelsson için yolun sonu! Galatasaraylılar bu haberle yıkıldı