Mario Balotelli'nin yanına bir dünya yıldızı daha! Adana Demirspor'dan olay transfer

Mario Balotelli de dahil olmak üzere kadrosunda birçok yıldız bulunduran Adana Demirspor ses getirecek bir transfere daha hazırlanıyor. Mario Balotelli ile dünya çapında sükse yapan Adana Demirspor şimdi de Cheikhou Kouyate'yi transfer etmeye hazırlanıyor.

Mario Balotelli, Younes Belhanda, Badou Ndiaye gibi yıldızları kadrosunda bulunduran Adana Demirspor'da transfer şovları devam ediyor. Vincenzo Montella yönetiminde bu sezon hedefini yükseklere koyan Adana Demirspor'un yıldız transferlerine bir yenisi daha ekleniyor: Ceikhou Kouyate...

MARİO BALOTELLİ'Lİ KADROYA YILDIZ YAĞIYOR

Fanatik'in haberine göre; Adana Demirspor, Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren Ceikhou Kouyate'yi kadrosuna katmak için devrede. Bonservisi elinde olan ve İngiltere'nin yanı sıra Arap takımlarıyla da adı anılan deneyimli orta saha oyuncusu uzun bir süre Galatasaray ve Trabzonspor 'un da gündeminde yer almıştı.

ÖZEL MADDE İLE...

Lacivert-Mavililer'in hedefindeki bir diğer isim ise Fenerbahçe 'nin genç yeteneği Arda Okan Kurtulan... 19 yaşındaki futbolcuyu, Fenerbahçe'den sözleşmesine özel bir madde koydurup, takıma kazandırmaya çalışan Şimşekler, her iki transfer için de bütçeye uygun şartlar oluşması için temkinli davranıyor.

TRANSFERLER DEVAM EDİYOR

Adana Demirspor bu sezon Ertaç Özbir, Yusuf Sarı, Abdurrahim Dursun, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Aias Aosman ve Sedat Şahintürk'ü kadrosuna katmıştı.