Mario Balotelli'nin sözleri ülkede gündeme oturdu! Sözleriyle tepki çekti

Adana Demirspor'un İtalyan yıldızı Mario Balotelli, saha içi kadar saha dışında da hareketleri ve konuşmalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Mario Balotelli, Henry ile yaptığı yayında 'rüya 11'inde Cristiano Ronaldo'yu yok sayarak kullanıcıların dikkatini çekti.

Adana Demirspor'un asi çocuğu İtalyan yıldız Mario Balotelli, Fransız efsane Thierry Henry ile yaptığı Instagram canlı yayınında yaptığı açıklamalarda büyük yankı uyandırdı.

MARİO BALOTELLİ'NİN TERCİHİ DİKKAT ÇEKTİ

Balotelli, rüya 11'inde forvet bölgesinde tercihini Lionel Messi ve Brezilyalı Ronaldo'dan yana kullandı. Cristiano Ronaldo'yu ilk 11'e eklemeyen İtalyan yıldız, kullanıcıların şaşkınlık ve tepkilerine maruz kaldı.

Mario Balotelli tercihini, "En üste Brezilyalı Ronaldo'yu koydum. Ve Messi'yi. Onlarla birlikte harika bir takım" ifadeleriyle açıkladı. Balotelli ayrıca yayındaki arkadaşı Henry'i de kastederek, "Dürüst olmak gerekirse, takımda olabilecek birçok insanı dışarıda bıraktım. Sen bile (Thierry Henry), seni dışarıda bıraktım. Cristiano Ronaldo ve Maradona dahil..." ifadelerini kullandı.