Mario Balotelli'nden tarihi imza geliyor! Transferiyle bir ilki gerçekleştirecek

Adana Demirspor'da ayrılığı için gün sayılan Mario Balotelli'nin yeni adresi netleşmeye başladı. Kariyerinde birçok takımda forma giyen Mario Balotelli ilk kez Arap Yarımadası'nın yolunu tutacak.

Fanatik

Adana Demirspor'daki geleceği merakla beklenen Mario Balotelli'de süreç netleşiyor. Başkan Murat Sancak'ın "4 milyon euroyu getiren alır" dediği İtalyan yıldız için Arap Yarımadası'ndan gelen ilgi karşılığını buluyor. Böylelikle Balotelli, kariyerinde ilk kez Arap Yarımadası'na gidecek.

MARİO BALOTELLİ İMZAYI ATIYOR

Büyük soru işaretleriyle geldiği Adana Demirspor formasıyla adeta küllerinden doğan Mario Balotelli, geçen sezon attığı 19 golle lige damga vurmuştu. Bu performansıyla beraber yıllar sonra yeniden İtalya Milli Takımı'na giden yıldız oyuncu sık sık ayrılık sinyalleri verince, başkan Murat Sancak forvete başka bir dünya yıldızını getirdi. Artem Dzyuba'yı kadrosuna katan ve Fenerbahçe'ye karşı 11'de şans veren Adana Demirspor'da Balotelli'nin ayrılma ihtimali iyice yükseldi. Maçın sonunda, "Balotelli giderse başkası gelir. 4 milyon Euro serbest kalma maddesi var. Getiren alır" diyen Güney ekibinin başkanı, sürekli menajeri aracılığıyla tekliflerden söz eden dünyaca ünlü yıldıza bağımlı olmadığını bir kez daha gösterdi.

VALENCİA İSTEDİ AMA...

Adana temsilcisinin bu konuda tavrı net. Adı bir süre Valencia ve Monza ile anılan Balotelli'ye henüz beklenen rakam gelmedi. Ancak Arap ülkelerinden bazı takımların da deneyimli forvete ilgisi söz konusu. Şimşekler, yıldız isme gelecek teklifi bekliyor. Mario Balotelli'ye talip olan Arap takımlarının, yıldız ismin sözleşme fesih bedelini ödemesine kesin gözüyle bakılıyor.