Mario Balotelli'den penaltı tepkisi

Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli, Fenerbahçe'nin 27. dakikada kazandığı penaltıya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile tepki gösterdi.

AKŞAM

Adana Demirspor'un İtalyan yıldızı Mario Balotelli, dün koronavirüse yakalandığı için Fenerbahçe karşısında forma giyemedi. 31 yaşındaki golcü oyuncu, Svensson'un Valencia'ya hareketi sonrasında verilen penaltı kararına ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Kızgın bir emoji koyan Balotelli, "Bu nasıl penaltı. Biri bana anlatsın" mesajını yazdı.

20: Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş (7M), Fenerbahçe (6M) ve Galatasaray'ın (7M) toplamda 20 mağlubiyete en kısa sürede ulaştığı sezon yaşanıyor (20. hafta).

MESUT ÖZİL KESİK YEDİ

Fenerbahçe'de teknik sorumlu Zeki Murat Göle, dün Adana Demirspor karşısında sürprize imza attı. Sahaya 4-1-4-1 şeklinde çıkan Göle, yıldız isim Mesut Özil'e kesik attı. Tecrübeli futbolcu maça yedek başlarken, orta sahada, İrfan Can Kahveci, Dimitris Pelkas, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş ve Jose Sosa, forma giydi. Sağ bekte de Osayi-Samuel görev yaptı. Kadro tercihi taraftarlarda şaşkınlık yarattı.