Mario Balotelli'den flaş paylaşım: Adaletsizlik!

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 25. haftasında Adana Demirspor, Beşiktaş'ı konuk etti. Siyah-beyazlılarla, son haftalarda çizdiği başarılı form grafiğiyle dikkatleri üzerine çeken Adana Demirspor arasında kıran kırana bir mücadele geçti. Beşiktaş 31. dakikada 1-0 öne geçti. Adana Demirspor 90+2'de beraberliği sağladı. Adana Demirspor'un iki golü ''VAR'' tarafından iptal edildi ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Maçın ardından Mario Balotelli, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Aksam.com.tr

Süper Lig'in 25. haftasında konuk ettiği Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor'da Mario Balotelli, maçın ardından bir paylaşım yaptı.

Karşılaşmada iptal edilen golünde yaptığı sevinci paylaşan Balotelli, "Bazen meditasyon yapmak iyidir çünkü adaletsizlikler çok acı vericidir." dedi.

Bu sezon Adana Demirspor forması ile resmi maçlarda 11 gol - 5 asist yapan Balotelli, Beşiktaş maçının 42. dakikasında da ağları sarstı ancak gol, Vargas'ın Ghezzal'a faulü dolayısıyla VAR kontrolü sonrasında iptal edildi.

Vincenzo Montella: Gerginim, yoksa kötü konuşacağım