Mario Balotelli resmen geri dönüyor! Kulüp rekorunu kıran çılgın rakam...

Mario Balotelli'nin Adana Demirspor macerası sona eriyor. Performansıyla Süper Lig'i sallayan yıldız golcü, Serie A'ya geri dönüyor. İtalyan ekibi Spezia, Mario Balotelli'nin serbest kalma maddesini ödemeye hazır. Adana Demirspor cephesinin talebi ise çok farklı. İşte teklifin detayları...

Aksam.com.tr

Spor Toto Süper Lig performansıyla Mario Balotelli yeniden İtalyanların ilgisini çekti. Özellikle Göztepe'yle oynanan son lig maçında 5 gol atmasıyla futbol kamuoyunda geniş yankı uyandıran Mario Balotelli için Spezia iddiası geldi.

Mert Hakan Yandaş transferinde son dakika! Bu kez reddedilemeyecek rakam

MARIO BALOTELLI PAYLAŞILAMIYOR...

İtalya Serie A'da küme düşmekten son anda kurtulan ve önümüzdeki sezon gol yollarını tartışmasız bir isme emanet isteyen Spezia, Balotelli'nin 5 milyon euroyu bulan serbest kalma bedelini ödeyerek oyuncuyu transfer etmek istiyor. Transfer gerçekleşirse Adana Demirspor güncel euro kuruyla yaklaşık 88 milyon TL'yi kasasına koyacak. Öte yandan 31 yaşındaki golcü futbolcu için İngiliz basınından Fulham iddiası da geldi ancak kulübün İtalyan golcü için bir girişiminin olmadığı kaydedildi.

Eyvah! Jorge Jesus, Mesut Özil'in hayallerini yıkacak; duyurdu: "Olmaz"

MARIO BALOTELLI'DE KARIŞIK DENKLEM...

Devre arası transfer döneminde Galatasaray'ın da gündemine gelen Balotelli için Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, 10 milyon euro isteyeceklerinin altını çizmişti. Geçtiğimiz ocak ayında konuya ilişkin Sancak, "Benim Balotelli'yi satabilmem için 10 milyon euroyu ceplerine koymaları lazım. Gerçi serbest kalma maddesi daha düşük ama ben 'git' demezsem gitmez. Balotelli ile ağabey-kardeş gibiyiz. Beni çok sever, sayar. Ben de onu çok severim. İyi bir ilişkimiz var." açıklamasını yapmıştı. Balotelli, 5 milyon euro ödendiği takdirde serbest oyuncu statüsüne girebilirken, Sancak'ın Balotelli'den bu bedelden nasıl daha yüksek bir bonservis kazanabileceği ise merak konusu.

Bu sezon "Mavi Şimşekler"le 31 maça çıkan "Balo", 18 gol kaydetti. Yıldız futbolcunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 2 milyon 300 bin euro.

Kaynak: Aksam.com.tr

Ali Koç "Gökhan Gönül etkisi yaratır" dedi 3,5 milyon euroyu masaya koydu